O companie din Waterford ridica standardele de afaceri

Scris de Advisor pe August 28th, 2011 in Stiri

17 august 2011. In cadrul unui eveniment recent de din domeniul certificarii gazduit de NSAI (Autoritatea Nationala de Standarde din Irlanda), s-a facut un apel la companiile irlandeze de a urmari atingerea standardelor internationale de management, ca cele ISO, ele reprezentand o strategie de afaceri esentiala ca raspuns la presiunile comerciale continue exercitate asupra afacerilor din ziua de azi.

Una dintre cele 23 de companii irlandeze care a primit o certificare ISO a fost compania din Waterford Trans-Stock Warehousing & Cold Storage, aceasta fiindu-i inmanata de John Perry, director tehnic si ministru de stat responsabil cu intreprinderile mici. Ministrul Perry a elogiat fiecare companie pentru succesul in urmarirea unei strategii de imbunatatire continua a afacerii lor dedicate clientilor.

Trans-Stock Warehousing & Cold Storage a primit certificarea standardului recunoscut international ISO 9001:2008, pentru sistemul de management al calitatii. Trans-Stock Warehousing & Cold Storage este specializata in furnizarea de solutii de depozitare cu temperatura controlata unei baze de clienti care include afaceri locale, nationale si multinationale in industriile bauturilor, carnurilor si produselor lactate. Compania are 20 de angajati si are sediul in Ferrybank, Waterford.

Comentand pe marginea evenimentului care a avut loc la sediul central NSAI din Dublin, ministrul Perry a spus: “Problema care se pune pentru industria noastra irlandeza nu este ce castigam de pe urma standardelor si a certificarilor lor, ci oportunitatile de afaceri pe care le pierdem fara ele.

Standardele recunoscute la nivel global, ca cele ISO, ne ofera o credibilitate instantanee, ele ne diferentiaza produsele, serviciile si afacerile. Ele imbunatatesc eficienta, ajutand la economisirea de bani, de forta de munca, de timp, de facilitati si de resurse naturale, spargand bariele comerciale si deschizand poarta unor noi piete.”

Anul trecut, NSAI a certificat peste 120 de companii irlandeze referitor la diferite sisteme de management ISO. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.trans-stock.com.