Electronic Recyclers Badin obtine certificari ISO

Scris de Advisor pe August 27th, 2011 in Stiri

Electronic Recyclers Badin castiga certificari ISO pentru mediu iso 14001 si pentru sanatate si securitate ohsas

24 august 2011. Unitatea din Badin, Carolina de Nord, a companiei Electronic Recyclers International (ERI) a castigat certificarile ISO 14001 si OHSAS 18001.Compania a fost evaluata si certificata de auditorul independent QMI-SAI Global.

Organizatia Internationala pentru Standardizare emite standarde globale pentru afaceri, guverne si comunitate. Certificarea ISO 14001 se adreseaza managementului mediului. Electronic Recyclers a indeplinit cererile standardelor internationale din domeniu, reducandu-si la minim efectele nocive asupra mediului si si-a demonstrat imbunatatirea continua a performantei sale ambientale.

Certificarea OHSAS 18001 reprezinta un standard de evaluare a sanatatii si securitatii la locul de munca, standard creat cu scopul de a ajuta organizatiile sa isi controleze riscurile legate de sanatate si siguranta.

“Este o onoare si de o mare importanta pentru noi, cei de la ERI, ca unitatea noastra din Carolina de Nord a fost recunoscuta ca organizatie certificata conform standardelor ISO si OHSAS,” a spus John Shegerian, presedintele consiliului de administratie al ERI.

Compania din Fresno, California, este cea mai mare companie de reciclare de deseuri electronice din tara. Ea recicleaza televizoare, monitoare, computere si alte tipuri de echipament electronic. ERI prelucreaza anual peste 120 de milioane de livre de deseuri electronice in locatiile sale din Carolina, California, Washington, Colorado, Indiana, Massachusetts si Texas. Pentru mai multe informatii, vizitati http://electronicrecyclers.com.