Seminar online gratuit cu tema ISO 29990

Scris de Advisor pe August 29th, 2011 in Evenimente

LRQA Franta organizeaza un seminar online gratuit cu tema ISO 29990

LRQA Franta organizeaza pe 15 septembrie un seminar online avand ca tema noul standard ISO 29990 care specifica cerintele de baza pentru organismele de formare.

Fata de extraordinara varietate de standarde nationale aplicabile domeniului formarii nonformale, asigurarea calitatii printr-o solutie unica care se sprijina pe un consens international devine o problema cruciala.

Noul standard international ISO 29990 specifica cerintele de baza pentru organismele de formare. El vizeaza imbunatatirea calitatii serviciilor legate de formate si stabilirea unui punct de referinta comun pentru partile interesate, promovand transparenta si inlesnind comparatiile intre prestatorii de servicii.

LRQA Franta ii invita pe cei interesati pe 15 septembrie la 14h15 la un seminar online gratuit cu tema “Implementarea unui sistem de management al calitatii in organismele de formare plecand de la standardul ISO 29990”.

Programul si inscrierile se gasesc la adresa www.lrqa.fr/webinar_iso29990. Acest seminar va permite furnizorilor de programe de formare sa inteleaga cerintele esentiale ale acestui standard, astfel incat sa il poata implementa in vederea unei certificari.