Aguirre Newman (dom. imobiliar) obtine certificatul ISO 9001

Scris de Advisor pe September 28th, 2011 in Stiri

27 septembrie 2011. Compania de consultanta in domeniul imobiliar Aguirre Newman a obtinut certificarea standardului calitatii ISO 9001:2008 din partea IMQ Ibérica, organism de certificare a sistemelor de management, a produselor si a serviciilor. Compania isi pastreaza angajamentul fata de calitate, imbunatatirea proceselor si satisfactia clientilor.

Prin aceasta certificare iso9001, IMQ Ibérica atesta conformitatea sistemului de management al calitatii implementat de Aguirre Newman Arquitectura si de Aguirre Newman Arquitectura Barcelona cu standardul ISO 9001 in ceea ce priveste activitatile sale dedicate optimizatii spatiului in orice tip de bun imobiliar.

In acest domeniu, grupul de consultanta dezvolta solutii de proiectare de spatii de lucru pentru sediile unor corporatii; proiecte de reabilitare si indrumari de proiectare si implementare de proiecte pentru interiorul unor imobile din orice sector al pietei (birouri, centre comerciale si de relaxare, depozite, centre logistice, resedinte, hoteluri si centre de ingrijire a persoanelor in varsta).

Divizia de arhitectura din cadrul companiei Aguirre Newman este alcatuita din departamente proprii de proiectare de constructii noi (de la zero), design interior, inginerie, managementul proiectelor, managementul constructiilor si al facilitatilor, servicii destinate organizatiilor. Pentru mai multe informatii, accesati www.aguirrenewman.pt.

Tags: ,