Departament de Gestiune a Activelor Imobiliare, certificat ISO

Scris de Advisor pe September 30th, 2011 in Stiri

Un departament al companiei Jones Lang LaSalle Spania obtine certificatul ISO 9001:2008

26 septembrie 2011. Madrid. Departamentul de Gestiune a Activelor Imobiliare al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii, care i-a fost acordata de grupul SGS.

In momentul de fata, departamentul de Administrare si de Gestiune a Activelor Imobiliare din cadrul companiei Jones Lang LaSalle administreaza peste un milion de metri patrati distribuiti intr-un portofoliu de peste 60 de cladiri, 350 de chiriasi si un volum al veniturilor de peste 100 de milioane de euro anual.

Certificatul ISO 9001:2008 atesta angajamentul si eforturile companiei, si in special pe cele ale expertilor din departamentul acreditat, eforturi depuse pentru a obtine satisfactia clientilor prin inalta calitate a serviciilor furnizate, garantand conformitatea cu toate reglementarile in vigoare.

Elisa Navarro, directoarea departamentului, a declarat: “Sectorul imobiliar este o piata cu un grad inalt de specializare, in care competitia este in crestere continua si, prin urmare, si nivelul de exigenta a crescut la randul sau. Aici, la Jones Lang LaSalle, suntem constienti de realitatea care ne inconjoara si de aceea muncim constant pentru a le prezenta noi solutii clientilor nostri.”

“In aceasta situatie, acele instrumente care construiesc increderea si recunosc o sarcina de management bine indeplinita capata o importanta deosebita. Acesta este motivul pentru care pretuim foarte mult obtinerea certificarii ISO 9001:2008, care ne permite sa ne prezentam pe piata cu un nou element de diferentiere, intarind valoarea pe care o adaugam activitatilor noastre cotidiene,” a adaugat dna Navarro. Pentru mai multe informatii despre Jones Lang LaSalle, vizitati www.joneslanglasalle.es.