Noul perete – cortina de la ZONEWORKS, conform practicilor HACCP

Scris de Advisor pe March 3rd, 2011 in Stiri

Noul perete – cortina de la ZONEWORKS, conform celor mai bune practici HACCP (analiza riscurilor si a punctelor critice de control)

Producatorii pot acum sa isi izoleze rapid si cu costuri reduse liniile de productie pentru a le curata – in timp ce opereaza la capacitate inalte pe celelalte linii – totul gratie noului perete-cortina de la ZONEWORKS care poate fi spalat cu un jet de apa.

Peretele textil flexibil, ideal de folosit in industria alimentara si a bauturilor sau in orice fabrici in care spalarea cu jet de apa se poate realiza cu dificultate, le permite, de asemenea, utilizatorilor, sa ingradeasca usor si eficient unele zone pentru a reduce la minim pulverizarea in exces in timpul curateniei si/sau sa reduca potentiala contaminare incrucisata din timpul proceselor de productie.

Peretele – cortina ZONEWORKS® SCW Wash-down Curtain Wall este construit dintr-un vinilin alb de 18 uncii, durabil si usor de curatat si este special conceput pentru uzul in operatii la care este neaparat necesara respectarea regulamentelor federale pentru siguranta alimentara. Pentru a elimina virtual potentialul acumularii de bacterii, aceasta cortina textila este fabricata fara imbinari cusute. Nu s-a folosit nici material Velcro® pentru a conecta panourile de perete – cortina intre ele pentru a forma un singur perete. Cortina textila este impregnata si cu un agent antimicrobian dovedit.

Toate componentele si dispozitivele de fixare folosite la suspendarea peretelui – cortina de imbinarile tavanului sau acoperisului sunt construite din otel inoxidabil. Un sistem complet de pereti suporta cu usurinta rutina de curatire. Aditional, se comporta bine in conditii dificile sau de umezeala, conditii in care au loc atunci cand echipamentul este curatat conform celor mai bune practici HACCP (analiza riscurilor si a punctelor critice de control).

Fiecare perete – cortina este construit pe comanda speciala pentru a se potrivi exact aplicatiei folosite de client – permitand, astfel, utilizatorilor sa obtina curatenia si sarcinile de productie fara a fi nevoiti sa suporte costul, caracterul permanent sau cerintele de spatiu ale peretilor rigizi. Otelul inoxidabil, canalele de mare rezistenta si sistemul cu doua roti de carucior – toate acestea converg catre o deschidere si inchidere usoara a peretelui glisant. Cortina flexibila poate fi configurata, de asemenea, si ca un perete fix.

Sistemele pot fi reconfigurate pe masura ce planul de ansamblu al conditiilor de mediu din cadrul fabricii se schimba. Expertii ZONEWORKS sunt gata sa ofere consultanta de design la fata locului si schite complete, ca si sprijn in obtinerea unor proiecte la cheie si in coordonarea instalarii acestor pereti – cortine.
Sursa: www.zoneworks.com

Tags: