Spitalul Coulour’s Children primeste certificarea ISO

Scris de Advisor pe March 2nd, 2011 in Stiri

TNN, 23 februarie 2011
Nagpur, India: Spitalul Coulour’s Children a obtinut certificarea ISO. Acest spital dedicat exclusiv copiilor este primul de acest fel din regiune.

Amenajat de cei mai buni medici pediatri din oras in urma numai cu un an de zile, centrul de ingrijire tertiara a tratat deja mai bine de 1800 de cazuri. Intentia spitalului este sa ofere toata gama de facilitati necesare ingrijirii pediatrice sub acelasi acoperamant.

“Am tratat cu succes copii cu cele mai grave probleme, plecand de la cei care au suportat arsuri pe 30% din suprafata corpului, pana la cei care au ajuns aici in coma. Varietatea de cazuri pe care le-am rezolvat cu succes ne face sa credem ca am reusit sa indeplinim ceea ce ne-am propus,”

a declarat unul din cofondatori, doctorul Abhay Matte.

De altfel, spitalul doreste sa evidentieze si contributia sa la societate. “Ne asiguram ca niciun pacient nu priveste cu teama venirea la spitalul nostru din cauza lipsei de bani. Astfel, in ciuda faptului ca practicam tarife scazute si rezonabile, noi facem totusi concesii mari cand ni se pare ca un pacient nu ar putea sa plateasca,” spune doctorul Sanjay Marathe, un alt cofondator.

Numeroase centre de adoptie, ca si orfelinate, primesc provizii de la spitalul Colours Children.
www.indiatimes.com