Certificare ISO 9001 pentru un producator de nanotuburi stivuite de carbon

Scris de Advisor pe June 18th, 2011 in Stiri

Producatorul de nanotuburi stivuite de carbon Pyrograf Products Inc. primeste certificarea ISO 9001

Pyrograf Products anunta cu mandrie ca sistemul sau de management al calitatii a fost certificat ISO 9001:2008. In domeniul in crestere al producatorilor de nanotuburi de carbon, aceasta certificare ISO pentru managementul calitatii ofera incredere clientilor importanti si credibilitate companiei.

5 mai 2011. Pyrograf Products, Inc. a deschis calea dezvoltarii unor metodologii de control al calitatii in ceea ce priveste productia la scara comerciala a nanotuburilor stivuite de carbon, cunoscute si ca nanofibra de carbon. Compania si-a consolidat de curand cei 15 ani de experienta si expertiza in controlul calitatii nanotuburilor de carbon intr-un sistem de management al calitatii si, astfel, i s-a acordat certificarea ISO 9001:2008.

ISO 9001 pune la dispozitie o serie de tehnici de management al afacerilor si al calitatii cu scopul de a ajuta organizatiile sa administreze eficient afaceri de succes. Pyrograf Products si-a dezvoltat sistemul de management al calitatii in acord cu standardele ISO timp de un an de zile, apoi a trecut printr-o analiza exigenta a politicilor si procedurilor implementate, analiza efectuata de Eagle Registrations, Inc. Eagle are o reputatie excelenta si de durata in zona Dayton, Ohio si este un registru acreditat de ANSI-ASQ National Accreditation Board (ANAB).

A fi certificat ISO 9001:2008 de Eagle este un aspect care asigura calitatea consecventa si imbunatatirea continua a produselor, ceea ce duce la o incredere sporita in nanofibra de carbon Pyrograf®-III.

“Certificarea ISO ne pune la dispozitie mijloace recunoscute pe plan international de a comunica clientilor nostri angajamentul luat de Pyrograf fata de calitate si de imbunatatirea continua. Este vorba despre un important pas inainte pentru noi si suntem foarte incantati sa garantam un astfel de nivel al asigurarii calitatii proceselor si produselor noastre,” a precizat David Burton, director general.

Pyrograf®-III este un nanotub de carbon care poate fi stivuit si care este patentat, grafitic, ieftin, cu proprietati care se apropie de valorile teoretice ale grafitului in ceea ce priveste fiecare caracteristica a performantei. Nanotuburile de carbon Pyrograf®-III sunt un produs extrem de pur, cu peste 99.9% material fibros in compozitie si concentratii foarte scazute de metal.

Pentru mai multe detalii despre companie, va rugam sa accesati site-ul acesteia, http://www.pyrografproducts.com. sursa: www.redorbit.com