Scoli care obtin certificatul ISO 9001

Scris de Advisor pe June 20th, 2011 in Stiri

Scolile din Charlotte-Mecklenburg primesc certificarea internationala a excelentei pentru ISO 9001

Charlotte, Carolina de Nord. 26 mai 2011. Cele doua sisteme de management folosite de scolile din Charlotte-Mecklenburg (departamentul pentru servicii auxiliare) au primit o certificare de excelenta recunoscuta international, certificarea standardului ISO 9001, din partea registrului nord-american QMI-SAI Global.

ISO 9001 reprezinta o serie de standarde internationale ale calitatii, standarde dezvoltate de Organizatia Internationala pentru Standardizare, care este alcatuita din aproximativ 130 de tari din lume.
“Suntem incantati ca am obtinut aceasta realizare pe drumul imbunatatirii continue,” a spus Guy Chamberlain, inspector asociat pentru servicii auxiliare.

“La inceput, unii oameni gasesc ca ISO 9001 este intimidant,” a adaugat Kathryn Block, director de calitate a proceselor pentru serviciile auxiliare. “Insa nu este deloc complicat, de fapt. Este vorba, pur si simplu, despre procesul prin care angajatii nostri ajung sa scrie ceea ce fac; sa faca ceea ce scriu; sa aduca probe vizibile ca fac ceea ce au scris; sa-si identifice erorile din procese si sa le corecteze; si sa identifice si sa urmareasca in mod proactiv oportunitati de imbunatatire continua.”

Scolile din Charlotte-Mecklenburg (CMS) reprezinta cea mai mare aglomerare din cele cateva altele din SUA care sa fi urmarit prestigioasa inregistrare ISO 9001, dupa cum a mai spus Chamberlain. sursa: www.huntersvilleherald.com