Williams Controls se certifica ISO 16949

Scris de Advisor pe July 10th, 2012 in Stiri

Williams Controls anunta certificarea ISO/TS 16949 pentru operatiunile sale din India

Portland, Oregon. 26 iunie 2012. Williams Controls, Inc. a anuntat astazi ca Williams Controls India Private Limited (WCIPL) a primit certificarea standardului international ISO/TS 16949:2009 pentru sistemul de management al calitatii.

In septembrie anul trecut, compania WCIPL si-a certificat si sistemul de management al mediului conform standardului ISO 14001:2004.

Cu sediul in Pune, India, WCIPL a fost inaugurata in ianuarie 2011, in prezent furnizand clapete de acceleratie controlate electronic celor mai importanti fabricanti de camioane din India.

“Aceste certificari ISO ne subliniaza angajamentul fata de cele mai inalte standarde operationale ale calitatii, in sprijinul clientilor nostri de pe piata indiana,” a declarat Patrick W. Cavanagh, presedintele Williams Controls.

Si unitatile de productie Williams Controls din Portland, Oregon, SUA, si Suzhou, China, detin certificarile ISO/TS 16949 si ISO 14001. Toate auditurile au fost efectuate de organismul de certificare BSI.

ISO/TS 16949:2009 este o specificatie tehnica emisa de Organizatia Internationala pentru Standardizare, care vizeaza elaborarea unui sistem de management al calitatii oferind resursele necesare unei imbunatatiri continue, punand accentul pe prevenirea defectelor si pe reducerea abaterilor si pierderilor in cadrul lantului de aprovizionare. Acest standard destinat sectorului auto se bazeaza pe cel mai celebru standard al calitatii, ISO 9001.

Williams Controls este unul dintre cei mai mari proiectanti si producatori de sisteme de control electronic al acceleratiei (Electronic Throttle Control Systems – “ETCs”) destinate camioanelor grele, autobuzelor si autovehiculelor de teren. Williams Controls are sediul central in Portland, Oregon, si peste 300 de angajati in intreaga lume, in diversele sale locatii din America de Nord, Europa si Asia. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al Williams Controls la adresa www.wmco.com.