Medlab obtine recertificarea ISO 15189 pentru laboratoare

Scris de Advisor pe July 6th, 2012 in Stiri

25 iunie 2012. Medlab Ghana Limited a obtinut de curand o reinnoire a acreditarii standardului international ISO 15189 pentru o perioada de inca patru ani.

Acreditarea ISO 15189:2007 i-a fost acordata laboratorului de organismul de acreditare recunoscut international SANAS (South African National Accreditation System), in urma unei evaluari minutioase a laboratorului, care a avut loc in cea mai mare parte anul trecut.

Infiintat in 1995, Medlab a devenit in 2008 primul laborator din Africa de Vest care a fost distins cu cel mai important standard international de acreditare a laboratoarelor si singurul din afara Africii de Sud care si-a obtinut intotdeauna recertificarea ISO 15189 in urma riguroaselor audituri de supraveghere anuale.

Medlab ramane laboratorul preferat si, de fapt, singurul laborator ale carui rezultate sunt acceptate de ambasadele si misiunile diplomatice straine in scopul acordarii de vize.

Datorita investitiilor masive facute in mentinerea standardelor si a celui mai sofisticat echipament, in prezent nu mai exista practic nicio nevoie ca testele medicale sa fie expediate in afara tarii.

Conducerea si personalul Medlab, evident incantati de ultima realizare, si-au luat angajamentul de a mentine standardul si excelentul serviciu clienti cu care acestia s-au obisnuit.

Directorul general al laboratorului, Rosemary Keatley, a declarat: “Medlab Ghana Limited va pune intotdeauna clientul pe primul loc, asigurandu-se ca rezultatele sunt emise la timp si sunt fiabile si precise, permitandu-le astfel medicilor sa ia imediat decizii care salveaza vieti”.
Medlab Ghana detine sucursale in Accra, Tema, Kumasi and Takoradi. Pentru mai multe informatii, vizitati http://medlab.com.gh.