Techno Oil castiga certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe July 15th, 2011 in Stiri

12 iulie 2011. Liderul in industria uleiului si gazelor din Nigeria, Techno Oil Plc, a obtinut de curand certificarea ISO 9001: 2008 pentru sistemul sau de management al calitatii din partea Organizatiei de Standardizare din Nigeria (SON).

Premiul reprezinta cea mai relevanta distinctie care a fost acordata companiei Techno Oil de catre SON, reprezentantul Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) in Nigeria.

Principalele activitati ale companiei constau din depozitarea, manipularea si comercializarea produselor din petrol rafinat – cum ar fi combustibilii, lubrifiantii, chimicalele, gazul petrolifer lichefiat, gazul pentru gospodarii – si din furnizarea de servicii de inalta calitate in sectorul de vanzare cu amanuntul si in cel industrial din economia Nigeriei.

De peste un deceniu, Techno Oil a continuat sa deschida drumuri, oferind solutii inovatoare in furnizarea eficienta a produselor petroliere in Nigeria.

Potrivit directorului de afaceri al Techno Oil, dl Peterson Babalola, ultima certificare este o rasplata extraordinara pentru seria de produse si servicii inovatoare oferite de Techno Oil clientilor sai si publicului.

“Este o realizare semnificativa pentru Techno Oil, deoarece prin intermediul ei ne afirmam angajamentul fata de garantarea calitatii produselor destinate numerosilor nostri clienti. Avem incredere ca certificarea ISO 9001 va intari calitatea produselor noastre si va da mai multa incredere clientilor in produsele si serviciile noastre,” a concluzionat Babalola.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei, www.technooil.com.