TDX obtine certificarea ISO 27001

Scris de Advisor pe September 16th, 2011 in Stiri

TDX obtine certificarea ISO 27001 pentru plasarea si gestionarea datoriilor

14 septembrie 2011. TDX a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 27001 pentru managementul securitatii informatiei in legatura cu activitatile sale de furnizare de servicii privind plasarea si gestionarea datoriilor.

Standardul ISO 27001 este recunoscut international ca fiind o metodologie structurata dedicata securitatii informatiei, fiind folosit pe scara larga ca punct de referinta pentru protejarea informatiilor confidentiale si private.

Mark Sanders, presedintele consiliului de administratie al TDX, a declarat:
“ISO 27001 este o acreditare extrem de importanta pentru orice companie care manipuleaza date in numele altora. Deoarece suntem singurul intermediar independent din sectorul datoriilor, intelegerea datelor acumulate de noi este ceea ce ne da posibilitatea de a ne ajuta clientii sa ia decizii in mai buna cunostinta de cauza despre cum sa isi lichideze datoriile. La randul nostru, apreciem pe deplin nivelul de responsabilitate pe care il detinem cand vine vorba despre a avea grija de securitatea datelor incredintate de clientii nostri.

Acreditarea ISO 27001 demonstreaza angajamentul nostru neintrerupt fata de functionarea conform celor mai inalte standarde ale securitatii informatiei si respectul pe care il purtam clientilor nostri si informatiilor lor. Obtinerea acestei certificari le dovedeste clientilor nostri ca pot continua sa aiba incredere in TDX in privinta manipularii datelor lor si protejarii reputatiei lor.”

Pentru mai multe informatii despre grupul britanic TDX, vizitati www.tdxgroup.com.