IndiaNIC dobandeste certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

Scris de Advisor pe September 19th, 2011 in Stiri

IndiaNIC anunta cu mandrie obtinerea certificarii ISO 9001:2008

13 septembrie 2011. Multumita angajamentului sau fata de calitate si fata de serviciile la cele mai inalte standarde, IndiaNIC a mai facut un pas pe drumul sau catre succes obtinand bine cunoscutul certificat pentru managementul calitatii.

“Suntem foarte fericiti sa anuntam ca IndiaNIC a primit certificarea managementului calitatii ISO 9001:2008 pentru serviciile IT oferite gratie unor procese inteligente de management care sprijina cea mai buna calitate si garanteaza clientilor indeplinirea cerintelor si nevoilor lor dintr-o perspectiva imbunatatita.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este o realizare importanta pentru IndiaNIC, deoarece ilustreaza angajamentul nostru solid fata de calitate la toate nivelurile organizatiei si pentru clientii din intraga lume. Clientii nostri vor fi incantati sa faca afaceri cu o astfel de organizatie care le poate indeplini cerintele si nevoile si le livreaza la timp proiectele,” s-a declarat intr-un comunicat de presa dat publicitatii de IndiaNIC.

Standarul ISO 9001:2008 reprezinta o serie de parametri si de practici ale calitatii care garanteaza folosirea unor procese eficiente care sunt monitorizate constant si imbunatatite continuu. Certificarea sa are ca cerinta evaluarea de catre un organism de audit independent si acreditat.

Posedand o infrastructura adecvata si tehnologii avansate, IndiaNIC ofera servicii de dezvoltare web de inalta calitate la nivel mondial. Prin intermediul centrelor de dezvoltare bine echipate si cu ajutorul unei echipe experimentate, IndiaNIC este pregatita sa faca fata oricarei provocari, posedand abilitatea necesara indeplinirii oricarei cerinte sau nevoi din domeniul web.

Pentru informatii suplimentare despre activitatile companiei, vizitati site-ul acesteia la adresa www.indianic.com.