TaurusQuest obtine certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe March 27th, 2012 in Stiri

Sistemul de management al calitatii implementat de TaurusQuest ii aduce companiei certificarea ISO 9001:2008

New York, 26 martie 2012. TaurusQuest a fost auditat si a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii de la organismul de certificare TUV Germania. Aceasta certificare se alatura celei de anul trecut, ISO 27001:2005, decernata companiei pentru practicile sale de securitate a informatiei.

TaurusQuest este unul dintre liderii mondiali in pregatirea situatiilor financiare in format XBRL pentru depozitele reglementare din SUA, Regatul Unit si India. Natura lucrarilor efectuate de TaurusQuest impune livrarea constanta de servicii de inalta calitate prin intermediul unei combinatii intre resursele instruite corespunzator, procesele structurate si sistemul bine definit, pregatit sa faca fata oricaror exceptii si conflicte.

De peste sapte ani, TaurusQuest ofera servicii financiare si juridice in domeniul contabil si este cel de-al treilea furnizor de servicii XBRL dupa marime la nivel mondial. Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta un standard recunoscut international pentru sistemele si procesele de management al calitatii, prin care se garanteaza consecventa calitatii serviciilor oferite clientilor.

Suresh Illath, vicepresedinte la TaurusQuest, a declarat: “Nu am presupus ca recertificarea este un proces de rutina. Am continuat sa ne monitorizam practicile calitatii destul de indeaproape si suntem fericiti sa vedem ca eforturile noastre au dat roade sub privirile vigilente ale TUV Germania. Punem accentul pe calitate pentru ca nu prea avem loc pentru greseli in domeniul nostru. Sunt incantat ca eforturile echipei noastre sunt rasplatite printr-o reinnoire rapida a certificarii.”

Sriram Srinivasan, un membru marcant al echipei de dezvoltare a afacerilor din India, a spus, la randul sau: “Clientii sucursalei noastre DataTracks din India se bazeaza pe niveluri constante ale calitatii. Noi atribuim succesul din India, ca si faptul ca suntem alesi ca parteneri preferati de numeroase firme de contabilitate din India, calitatii serviciilor pe care le furnizam. Certificatul ISO 9001 ajuta la fixarea unui reper despre ce puteti astepta sa primiti din partea TaurusQuest.”

TaurusQuest Services Private Limited este un furnizor de procese externalizate de managementul afacerilor, care ofera servicii contabile si juridice din anul 2005. TaurusQuest si sucursala sa DataTracks sunt lideri in transformarea situatiilor financiare in format XBRL si iXBRL pentru depozitele reglementare din intreaga lume. TaurusQuest are doua centre in Chennai si birouri in New York si Londra. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.taurusquest.com.