Certificare ISO 14001 pentru Companie de telefonie mobila

Scris de Advisor pe March 23rd, 2012 in Stiri

Liderul algerian in telefonie mobila Djezzy isi certifica sistemul de management al mediului conform standardului international ISO 14001

21 martie 2012. Dand dovada ca este o companie responsabila din punct de vedere social, Djezzy, liderul sectorului de telefonie mobila din Algeria, a obtinut de curand certificarea ISO 14001:2004 , devenind astfel primul operator din sectorul telecomunicatiilor care si-a implementat un sistem de management al mediului conform standardelor recunoscute pe plan mondial.

Directorul general Djezzy, Tamer El Mahdi, s-a declarat fericit cu ocazia acestui eveniment: “Aceasta certificare ISO 14001 (standard pentru managementul mediului) reprezinta punctul culminant al unui lung proces in care ne-am angajat de mai multi ani pentru a conserva mediul inconjurator. Angajamentul nostru fata de mediu face astazi parte din patrimoniul genetic al Djezzy. Este o valoare esentiala perfect inteleasa si revendicata de ansamblul personalului nostru.”

Chiar daca, prin natura lor, activitatile operatorului favorit de telefonie al algerienilor nu sunt poluante, nu este mai putin adevarat ca Djezzy a vrut sa dea un exemplu implementand de mai multi ani o politica de voluntariat pentru a cunoaste si a gestiona mai bine impactul pe care activitatea oamenilor o are asupra mediului.

Sprijinind dezvoltarea durabila, Djezzy contribuie la bunastarea algerienilor, acordand o atentie deosebita mediului inconjurator inca de la infiintarea sa; aceasta este, de altfel, una dintre prioritatile strategiei sale de dezvoltare. Angajatii Djezzy si-au luat angajamentul de a proteja mediul inconjurator in zonele in care isi executa sarcinile si de a-si gestiona in mod responsabil aspectele care au impact asupra mediului, fiind constienti ca aceasta este cea mai buna abordare a problemei conservarii mediului inconjurator.

Prezent in Orientul Mijlociu, in Asia si in Africa, Orascom Telecom Holding (O.T.H.) este unul dintre liderii in domeniul telefoniei si al noilor tehnologii. Actionand pe piete ca Algeria, Egipt, Tunisia, Pakistan, Banglades, Irak si Zimbabwe, grupul Orascom Telecom numara in prezent peste 50 de milioane de abonati in intreaga lume, ceea ce ii confera o anvergura internationala.

In iulie 2001, Orascom Télécom a cumparat cea de-a doua licenta de telefonie mobila in Algeria, in valoare totala de 737 milioane de dolari. Cu investitii de 2,5 miliarde de dolari din 2001 pana in momentul de fata si cu un capital uman de peste 2900 de angajati si 13 milioane de abonati, Orascom Télécom Algérie ramane din toate punctele de vedere operatorul de telefonie preferat de algerieni. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.djezzygsm.com.