SterlingTech Software se certifica ISO 13485

Scris de Advisor pe April 15th, 2009 in Evenimente, Standarde, Stiri

SterlingTech Software a primit certificarea ISO 13485 pentru dispozitive medicale

iso-13485-sterlingROCHELLE PARK, NJ – (BUSINESS WIRE) – SterlingTech Software, un lider in solutiile software personalizate pentru industria de dispozitive medicale, a anunÅ£at că a obtinut certificare ISO 13485.

ISO 13485 este un standard de calitate recunoscut pe plan internaţional pentru proiectarea, dezvoltarea, producţia şi vânzarea de dispozitive medicale. Pentru a fi certificate, organizaţiile trebuie să demonstreze capacitatea de a furniza dispozitive medicale şi servicii conexe, care satisfac in mod constant cerinţele clientului şi reglementarile in vigoare.

Clientii SterlingTech pot fi siguri de acum că toate procesele de testare si dezvoltare din cadrul companiei si echipamentele de calibrare sunt în concordanţă cu standardele riguroase stabilite de către ISO (Organizatia Internationala de Standardizare)

Certificare ISO afectează intr-un sens pozitiv SterlingTech si procesele acesteia în numeroase domenii:
– Software ÅŸi hardware
– Dezvoltare ÅŸi testare
– Transport ÅŸi primire
– Contracte
– Management
– Supraveghere
– Training
– DocumentaÅ£ie de Control

SterlingTech foloseÅŸte un auditor independent care auditeaza direct acest standard.
“Chiar înainte de a obtine certificare ISO 13485 , firma noastra a aderat in mod constant la liniile directoare pentru dezvoltarea dispozitivelor medicale stabilite in concordanta cu OrganizaÅ£ia InternaÅ£ională pentru Standardizare”, a spus Dan Sterling, PreÅŸedintele SterlingTech. “Aceasta certificare este pur ÅŸi simplu un pas inainte in procesul de creÅŸtere si dezvoltare ca ÅŸi companie. ÃŽn plus faţă de validarea sistemului nostru de calitate ÅŸi practici conforme cu standardul, aceasta va permite clientilor nostri sa eficientizeze procesele lor de audit atunci când aleg un dispozitiv medical ” sursa: Business Wire, SterlingTech, www. sterlingtechsoftware.com

Tags: