Prima statie de radio din Orientul Mijlociu obtine certificare ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe March 7th, 2011 in Stiri

Noor Dubai obtine prima certificare ISO 9001:2008 din Orientul Mijlociu. Registrul Lloyd confirma progresul semnificativ obtinut de DMI in ultimele luni

Dubai Media Incorporated (DMI) a organizat o festivitate dupa ce Noor Dubai Radio a obtinut certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii. Noor Dubai a devenit prima statie de radio din Africa si Orientul Mijlociu care sa castige certificarea ISO 9001:2008 acordata de Registrul Lloyd.

Canalele TV Noor Dubai, Dubai Racing, Masar si Tawseel – toate unitati DMI – au obtinut si ele acreditarea internationala ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.

Ahmed Al Hammadi, director general de marketing si al afacerilor comerciale la Dubai Media Incorporated, a declarat in cadrul festivitatii:

“Obtinerea certificarii ISO reflecta entuziasmul DMI fata de dezvoltarea aptitudinilor umane, ceea ce a reprezentat motivul principal din spatele unei asemeni avansari decisive in domeniul media.”

“DMI acorda factorului uman cea mai mare importanta. Accesul la personal calificat a devenit una dintre cele mai reprezentative provocari in lumea media,” a spus el.

El a precizat faptul ca o certificare ISO confirma exact succesul strategiei DMI pentru dezvoltare permanenta si modernizare. El a adaugat ca aceasta se intampla in cadrul unei strategii largite a Guvernului din Dubai, care este pasionat de calitatea, imbunatatirea si dezvoltarea tuturor sistemelor, ca si de instituirea valorilor in scopul furnizarii de servicii de informare caracteristice conforme standardelor si de o inalta calitate si credibilitate oferite tuturor celor care vizioneaza programele canalelor de teviziune DMI.

S-a precizat, de asemenea, ca DMI este foarte motivata de dezvoltarea calitatii si diversitatea serviciilor de informare cu scopul de a satisface telespectatorii locali si arabi prin aplicarea celor mai inalte standarde internationale ale calitatii.

S-a mai mentionat si importanta alegerii celor mai bune elemente informationale si aplicarea celor mai bune tehnologii valabile pentru indeplinirea nevoilor telespectatorilor DMI si pentru castigarea increderii acestora.
Ali Khalifa Al Rumaithi, director al canalului TV Dubai, director executiv delegat cu afacerile canalelor de televiziune, si-a exprimat satisfactia referitor la nivelul superior atins de DMI in domeniul furnizarii serviciilor de informare pe baza inaltei calitati si a excelentei.

El a mai scos in evidenta si importanta eforturilor continue depuse pentru atingerea unor trepte noi de avansare si progres. Basim Obaid, director regional al Registrului Lloyd pentru Asigurarea Calitatii (LRQA) in Orientul Mijlociu si Africa, a felicitat reprezentantii canalelor DMI pentru castigarea acestei certificari ISO internationale.

“Rapoartele LRQA au confirmat progresul semnificativ obtinut de DMI in ultimele luni la nivelul implementarii tuturor cerintelor sistemului prin documentarea scopurilor si indicatorilor de performanta pentru DMI la toate nivelurile administrative. Rapoartele s-au referit la strategia generala a institutiei si la angajamentul catre cele mai inalte niveluri ale calitatii,” a adaugat el.

Faisal Bin Haidar, director al editurii si tipografiei Massar si Tawsell, a precizat ca Massar a fost creata pentru a servi piata locala si globala tipografica si editoriala, incluzand Al Bayan si Emarat Al Youm.

Bin Haider a elogiat spijinul nelimitat acordat de departamentul administrativ DMI pentru dezvoltarea continua a operatiilor si instruirea personalului, ceea ce a ajutat la obtinerea unor premii internationale de prima importanta.

Darwish Mohammed, director la Dubai Racing Channel, a declarat ca DMI implementeaza cele mai bune practici si aplicatii tehnologice pentru a crea un continut mediatic care respecta valorile sociale si culturale si institutia familiala in acord cu strategia Guvernului din Dubai.

Khadija Al Marzouki, director la statia de radio Noor Dubai, si-a exprimat fericirea fata de obtinerea certificarii ISO, ceea ce transforma statia de radio in prima de felul sau care sa fi primit ISO 9001.2008.

Ea a mentionat ca aceasta reusita este una distinctiva, iar onorea certificarii ISO este imensa, dat fiind faptul ca statia de radio Noor Dubai s-a alaturat DMI abia in urma cu un an. sursa: www.emirates247.com