QUA® primeste certificarea ISO 9001 pentru unitatea sa de productie

Scris de Advisor pe April 17th, 2012 in Stiri

Charleroi, Pennsylvania. 11 aprilie 2012. Compania QUA®, un important dezvoltator de produse avansate cu membrana pentru aplicatiile de tratare a apei si a apelor reziduale, a primit certificarea ISO 9001:2008, care atesta ca unitatea sa de productie se conformeaza acestui standard recunoscut international pentru sistemele de management al calitatii in ceea ce priveste fabricarea, furnizarea si serviciile post-vanzare asociate produselor oferite de companie.

ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din intreaga lume. Organizatie nonguvernamentala, ISO reprezinta o retea de institute nationale de standardizare din 163 de tari si are secretariatul central la Geneva, in Elvetia, de unde este coordonat intregul sistem.

“Certificarea ISO este foarte importanta pentru QUA, deoarece clientii nostri sunt unii dintre cei mai mari producatori de echipament original din intreaga lume. Aceasta certificare ne demonstreaza clar angajamentul fata de calitate si recunoaste standardele riguroase la care am aderat in toate aspectele operatiunilor noastre,” a declarat V J Nathan, director tehnic la QUA Group LLC.

Aceasta este cea de-a doua certificare importanta primita de QUA in 2012, dupa certificarea NSF/ANSI 61 primita de la NSF International, pentru fabricarea de module de filtrare cu sectiune goala marca Q-SEP®. Certificarea acopera componentele sistemelor destinate apei potabile.

Produsele QUA sunt vandute si intretinute prin intermediul unei retele mondiale de distribuitori calificati in echipamente. Cu sediul in SUA, compania detine sucursale si in Europa si India.

QUA dezvolta, fabrica si comercializeaza produse avansate cu membrana pentru a trata apele care necesita mult efort si atentie. Compania se dedica inovatiilor neintrerupte, bazandu-se pe cercetare si dezvoltare si pe experienta personalului sau competent in privinta tehnologiilor de tratare a apei. QUA gestioneaza intregul ciclu de viata si tot lantul de productie al produselor sale, de la conceptul initial pana la fabricare, in conformitate cu cele mai riguroase standarde ale calitatii. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.quagroup.com.