Furnizor de nichel, cobalt si crom investeste in imbunatatirea continua

Scris de Advisor pe April 13th, 2012 in Stiri

Un directorul de calitate se alatura Hunter Chemical, furnizorul de produse chimice, oxizi si pudre pe baza de nichel, cobalt si crom, certificat ISO 9001:2008

Fort Washington, Pennsylvania. 12 aprilie 2012. Hunter Chemical LLC isi consolideaza demersul neintrerupt de a furniza produse si servicii de calitate clientilor prin angajarea lui Michael Aragon ca director de calitate al companiei. La Hunter, responsabilitatea lui Aragon va fi sa se asigure ca toate procesele care au legatura cu fabricatia si cu serviciile sunt urmate si documentate in mod corespunzator. Hunter este o companie cu certificat ISO 9001 care a primit distinctia ISO pentru managementul calitatii in 2005 si si-o mentine de atunci prin audituri anuale de supraveghere si prin recertificare ISO o data la trei ani.

Experienta noului director in acest domeniu a inceput in urma cu 20 de ani in marina americana, unde a lucrat ca sef de asigurare a calitatii si unde a primit numeroase distinctii pentru sarcinile indepline in mod meritoriu, pentru programul exceptional de management si pentru performantele superioare sustinute. Mai recent, Aragon a lucrat timp de zece ani ca director de control al calitatii la o statie de reparatii autorizata FAA (Administratia Aviatica Federala SUA), care furniza echipament clientilor din aviatie si marina.

Ben Brock, presedintele Hunter Chemical, a declarat: “Hunter crede intr-o filosofie a calitatii care imbunatateste continuu produsele si serviciile pe care le oferim. Suntem de parere ca devotamentul lui Michael fata de controlul proceselor si intreaga sa experienta ne vor ajuta sa ne indeplinim obiectivele inalte pe care ni le-am stabilit si pe care clientii le asteapta de la noi.”

Hunter Chemical LLC gestioneaza procese si resurse pentru a produce si a distribui produse chimice, oxizi si materii prime din nichel, cobalt si crom. Aceste produse sunt folosite in finisajele metalice, in pulverizarea termica si in alte aplicatii.

Hunter Chemical pastreaza relatii directe cu cele mai importante surse din lume de saruri, oxizi si pudre din nichel, cobalt si crom pentru a permite preturi competitive ale materialelor cu puritate ridicata. Printre produsele proprii brevetate se numara catalizatorii din crom si supresorii de vapori pentru placarea cu crom dur, placarea decorativa cu crom si anodizarea cu crom, pe langa aplicatiile de pulverizare termica cu oxid de crom. Compania isi mentine certificarea ISO 9001:2008 din 2005. Pentru mai multe informatii, vizitati www.hunterchem.com.