Laboratorul Silliker primeste acreditarea ISO 17025

Scris de Advisor pe April 20th, 2012 in Stiri

17 aprilie 2012. Laboratorul de microbiologie din Lakeland, Florida, al companiei din Chicago Silliker, Inc. a primit acreditarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 17025.

Standardul international ISO 17025 confirma ca facilitatile de testare ale laboratorului sunt in conformitate cu cerintele tehnice si de management, potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de Silliker.

Evaluarea care s-a incheiat prin acreditarea laboratorului din Lakeland a fost efectuata de Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor (A2LA).

Laboratorul din Florida, inaugurat anul trecut, ofera servicii de testare dedicate distribuitorilor, locatiilor agro-alimentare, producatorilor, unitatilor de prelucrare si comerciantilor.

Acestor companii li se impune prin Legea Modernizarii Sigurantei Alimentare sa colaboreze cu laboratoare care utilizeaza mijloace dovedite de testare pentru anumite analize, dupa cum se specifica in comunicat.

“A avea cea mai mare incredere in integritatea datelor analitice este un lucru esential in managementul lantului de aprovizionare,” a declarat in comunicat William Vernier, vicepresedintele operatiunilor. “Le oferim clientilor nostri aceasta asigurare a calitatii depasind astfel standardele din domeniul nostru de activitate.”

Prin intermediul unei retele de peste 50 de laboratoare din 16 tari, Silliker este stalpul de rezistenta al companiei Mérieux NutriSciences.

Silliker ajuta in mod dedicat companiile din intreaga lume sa gaseasca solutii practice la dificultatile actuale asociate calitatii si sigurantei alimentelor pe tot parcursul lantului de aprovizionare.
Competenta stiintifica si medicala a companiei Mérieux NutriSciences, Institut Mérieux, asociata cu reteaua internationala Silliker, permite propunerea unei oferte complete de servicii de laborator, de consultanta, de audit si de cercetare.

Silliker se dedica furnizarii de solutii totale destinate serviciilor alimentare si de catering si distribuitorilor, pentru a-si asigura siguranta si calitatea produselor si pentru a-si imbunatati si a-si proteja in acelasi timp propriile marci. Pentru informatii suplimentare, vizitati http://www.merieuxnutrisciences.com/us/eng/silliker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Laboratorul Silliker primeste acreditarea ISO 17025, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: