Producator de senzori, certificat ISO 9001

Scris de Advisor pe April 23rd, 2012 in Stiri

O unitate de productie de senzori primeste certificarea ISO 9001 pentru calitate

19 aprilie 2012. Sensorex SUA a anuntat ca unitatea sa de proiectare si fabricare de produse analitice, dispunand de linii de productie avansate tehnologic, a fost certificata de curand in conformitate cu standardul international al calitatii ISO 9001:2008 de catre organismul de certificare ISO NSF International.

“Sensorex se dedica sa le furnizeze clientilor sai senzori, transmitatoare, analizoare si controlere de cea mai inalta calitate cu ajutorul unei investitii semnificative in capacitatile de productie ale companiei,” a declarat Jed McCarthy, presedintele Sensorex, cu ocazia obtinerii acestui certificat ISO 9001 pentru managementul calitatii. “Suntem mandri ca detinem unitati moderne si eficiente, care indeplinesc standardele ISO si care le ofera clientilor nostri incredere in faptul ca produsele noastre au fost fabricate respectand cele mai inalte standarde mondiale.”

Senzorii si celelalte instrumente proiectate de Sensorex isi gasesc aplicatii intr-o larga gama de produse, sisteme, procese si domenii de activitate. Compania este lider mondial in senzorii: pH, ORP (REDOX), de conductivitate (inductiva si conductiva), de oxigen galvanic dizolvat, fara clor, de dioxid de clor si in alti senzori analitici.

Produsele companiei sunt utilizate in numeroase procese si sectoare industriale: tratarea apei si a apelor reziduale, prelucrarea chimica, toate tipurile de analize de laborator, galvanizare si gravura, boilere si turnuri de racire, pasta de lemn/hartie, acvacultura, aerospatiu, medicina, textile, alimente/bauturi si multe altele. Produsele fabricate de Sensorex sunt recunoscute in intreaga lume a producatorilor pentru performanta, calitatea, fiabilitatea si longevitatea lor. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul Sensorex: www.sensorex.com.