Pathway Polymers isi reinnoieste certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe October 25th, 2012 in Stiri

23 octombrie 2012. Pathway Polymers, inventorul si cel mai important producator al solutiilor de umplere a anvelopelor cu poliuretan, si-a reinnoit certificarea ISO 9001 primita de la Perry Johnson Registrars, Inc.

In urma unei evaluari aprofundate, s-a constatat ca sistemul de management al calitatii aplicat de Pathway este in conformitate cu standardul ISO 9001:2008. Pentru Pathway, aceasta este cea de-a doua certificare ISO 9001:2008.

Aceasta certificare pentru managementul calitatii elaborata de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) recunoaste angajamentul Pathway de a-si imbunatati serviciile de proiectare, fabricare si distributie a produselor sale care previn penele de cauciuc si de fabricare a produselor chimice de specialitate. ISO este o federatie mondiala alcatuita din organismele de standardizare din peste 170 tari.

Politica de calitate Pathway se axeaza pe cinci elemente majore: indeplinirea sau depasirea obligatiilor legislative privind calitatea produselor; expedierea tuturor produselor la data fixata sau inainte; imbunatatirea continua a produselor, proceselor si sistemului de management al calitatii; indeplinirea sau depasirea asteptarilor clientilor; si instruirea continua a personalului.

“Luam procesul de certificare ISO foarte in serios, deoarece ne ajuta sa ne asiguram baza internationala de clienti de angajamentul nostru de a oferi produse si servicii de talie mondiala,” a declarat Mike Arnold, vicepresedinte executiv, departamentul de vanzari si marketing din cadrul Pathway Polymers.

Solutiile de umplere a anvelopelor inlocuiesc tot aerul din pneuri cu un amestec de rasini poliuretanice de ultima generatie. In mai putin de 24 ore, acest amestec se intareste, devenind un elastomer poliuretanic moale si rezistent.

Solutia de umplere a anvelopelor TyrFil este suficient de robusta pentru a fi utilizata inclusiv in anvelopele utilajelor industriale de mare tonaj si in cele mai defavorabile conditii de mediu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pathwaypolymers.com.