O personalitate ISO primeste distinctii in Rusia

Scris de Advisor pe April 7th, 2012 in Evenimente

5 aprilie 2012. Béatrice Frey, care s-a pensionat in 2011 dupa 39 de ani petrecuti in serviciul Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO), a fost distinsa de curand cu medalia rusa V.V. Boitsov pentru “realizari in domeniul standardizarii si calitatii”.

Dna Frey, care a ocupat functia de sefa de birou a secretarului general ISO, a fost decorata la Moscova pe 17 februarie de catre dl R.G. Elkin, presedintele institutului national de standardizare din Rusia, membru ISO, GOST R.

Dl Elkin a comentat: “Béatrice Frey a dus la bun sfarsit atat de multe lucruri pentru a asigura succesul adunarilor generale ISO si al altor evenimente ale organizatiei, sprijinind in acelasi timp constant si organismul national de standardizare din Federatia Rusa”. Ca raspuns, dna Frey, care vorbeste cinci limbi, inclusiv rusa, si-a exprimat multumirile pentru primirea unei medalii atat de importante pentru standardizarea din Rusia.

Si castigatorii din trecut ai medaliei Boitsov, dl Korechkov, ministrul reglementarii tehnice din cadrul Consiliului Euro-Asiatic de Standardizare (EASC), si dl Belobragin, fostul presedinte al GOST R, au adus, la randul lor, un omagiu activitatii dnei Frey. (dupa un comunicat de presa al ISO)