Obiective privind managementul securitatii resurselor umane

Scris de Advisor pe June 5th, 2011 in Articole

1. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti potentialii angajati isi inteleg responsabilitatile inainte ca dvs. sa-i angajati.

2. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti potentialii contractanti isi inteleg responsabilitatile inainte ca dvs. sa-i angajati.

3. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti utilizatorii terte parti isi inteleg responsabilitatile inainte ca dvs. sa le permiteti sa va foloseasca facilitatile.

4. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti potentialii angajati sunt corespunzatori avand in vedere rolurile pe care vor trebui sa le efectueze.

5. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti potentialii contractanti sunt corespunzatori luand in considerare sarcinile pe care le veti cere sa le indeplineasca.

6. Reduceti riscul de furt, frauda sau folosire gresita a facilitatilor asigurandu-va ca toti utilizatorii terte parti sunt corespunzatori inainte de a le permita sa va foloseasca facilitatile.

7. Folositi descrieri ale posturilor pentru a specifica responsabilitatile privind securitatea pe care le va avea noul personal.

8. Folositi termeni si conditii de angajare pentru a specifica responsabilitatile privind securitatea pe care le va avea noul personal.

9. Examinati atent toti angajatii inainte de a-i angaja, in special cand li se va cere sa efectueze sarcini delicate.

10. Examinati atent toti contractantii inainte de a-i angaja, in special cand li se va cere sa efectueze servicii delicate.

11. Examinati atent toti utilizatorii terte parti, in special cand le se va permite sa acceseze informatii delicate.

12. Cereti potentialilor angajati sa semneze acorduri prin care sunt specificate rolurile si responsabilitatile pe care le vor avea fata de securitate.

13. Cereti potentialilor contractanti sa semneze acorduri prin care sunt specificate rolurile si responsabilitatile pe care le vor avea fata de securitate.

14. Cereti potentialilor utilizatori terte parti sa semneze acorduri prin care sunt specificate rolurile si responsabilitatile pe care le vor avea fata de securitate.