Certificari britanice ale calitatii ISO

Scris de Advisor pe June 6th, 2011 in Stiri

Certificari britanice ale calitatii primite de compania Msheireb Properties

Compania Msheireb Properties (fosta Dohaland) a obtinut din partea Institutiei Britanice pentru Standardizare (BSI) certificari pentru standardele ISO 9001:2008 (standarde pentru calitate) si ISO 14001:2004 (standarde pentru mediu), ca si BS OHSAS 18001:2007 (sistemele de management al sanatatii si sigurantei ocupationale).

“Aceasta realizare transforma Msheireb Properties intr-una din putinele companii din Qatar care au obtinut certificari ISO pentru toate cele trei standarde simultan intr-o perioada atat de scurta de timp de la infiintare,” a declarat presedintele consiliului de administratie Issa M al-Mohannadi.

“Am atins un nivel de performanta care subliniaza angajamentul nostru catre una din valorile esentiale ale excelentei in afaceri si catre furnizarea de produse de varf, aderarea noastra la calitate, mediu, sanatate, siguranta, ca si responsabilitatea noastra de a ne servi clientii intr-un mod mai eficient,” a spus el.

Al-Mohannadi a primit cele trei certificari iso de la ambasadorul britanic John Hawkins in prezenta directorului general regional BSI, Theuns Kotze. Evenimentul, care a avut loc la Centrul companiei de imbogatire a cunostintelor, a beneficiat de prezenta unor persoane oficiale din cadrul Msheireb Properties, BSI si Ambasadei Britanice din Qatar.

“ Desi este o companie tanara, Msheireb Properties a reusit sa implementeze cele mai bune standarde si practici si a demonstrat un angajament clar catre calitate, ceea ce a culminat prin obtinerea certificarilor referitoare la managementul calitatii, mediului, sanatatii si sigurantei,” a observat Hawkins.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) reprezinta o retea de institutii nationale de standardizare din peste 160 de tari, avand sediul central la Geneva, in Elvetia. Aici este coordonat intregul sistem si se publica standardele in forma finala. Standardele ISO aduc un plus de valoare tuturor tipurilor de afaceri. Ele contribuie la imbunatatirea eficientei, sigurantei si puritatii dezvoltarii, producerii si furnizarii de produse si de servicii.

Msheireb reprezinta o planificare de amenajare inovatoare care va readuce la viata vechea inima comerciala a orasului. Schema va transforma santierul de 31 de hectare din centrul capitalei Doha, recreand un mod de viata cu radacini in cultura qatariana, atragand locuitorii inapoi in oras si inversand, astfel, tendinta de descentralizare. Acest amplasament cu functii multiple va fi alcatuit din peste 100 de cladiri impartite in zone rezidentiale, comerciale, culturale si de agrement. sursa: www.gulf-times.com