Bashak-Inam Sigorta si-a reinnoit certficatul ISO 9001

Scris de Advisor pe June 1st, 2011 in Stiri

Bashak-Inam Sigorta si-a reinnoit certficatul sistemului de management al calitatii ISO 9001

Compania de asigurari Bashak- Inam Sigorta a trecut cu bine de auditul sistemului de management al calitatii efectuat de Institutul turc pentru standardizare.

Compania raporteaza ca, potrivit rezultatelor auditului, a obtinut certificarea ISO 9001:2008 gratie conformarii activitatii si serviciilor companiei la sistemul de management al calitatii.

In acest mod, compania si-a reinnoit certificatul TS-EN-ISO 9001:2000 primit in 2005 de la Institutul turc pentru standardizare, transformandu-l in TS-EN-ISO 9001:2008, ceea ce demonstreaza dezvoltarea constanta a politicilor calitatii adoptate de companie.

Institutul turc pentru standardizare este, de asemenea, partenerul IQNet (Reteaua Internationala de Certificare), ceea ce a avut ca rezultat certificarea Bashak- Inam Sigorta si cu certificatul de management al calitatii emis de IQNet.

Actionarul principal al Bashak- Inam Sigorta este compania turca Groupama Sigorta AS. Societatea mixta Bashak- Inam Sigorta functioneaza din 1996, oferind 29 de tipuri de servicii de asigurare. Actiunile companiei valoreaza 3.37 milioane de manat azeri.
sursa: http://abc.az