Noul laborator Team Quality Services, acreditat ISO 17025

Scris de Advisor pe September 6th, 2011 in Stiri

Auburn, Indiana. 28 august 2011. Noul laborator de metrologie al companiei Team Quality Services (TQS) a primit acreditarea ISO 17025, conform declaratiilor recente ale companiei.

Certificarea ISO 17025 a fost decernata in urma unei evaluari efectuate de un organism independent national de acreditare ISO. Laboratorul de metrologie a fost considerat competent in efectuarea testarilor care utilizeaza tehnologiile CMM computerizat (masina de masurare coordonata) si lumina alba (scanarea 3D), ca si calibrarile instrumentelor portabile si a etaloanelor de precizie.

Toate organismele nationale de acreditare au adoptat ISO 17025 ca pe o cale de a asigura standardizarea, potrivit companiei. Aceasta garanteaza recunoasterea nationala si internationala a faptului ca inspectia sau calibrarea pot fi urmarite de sistemul international de unitati.

“Avand o doza sporita de incredere in inspectiile si calibrarile lor, clientii pot, la randul lor, sa aiba mai multa incredere si in calitatea produselor lor,” a subliniat Chris R. Straw, presedintele Team Quality Services.

Tehnologia de scanare 3D portabila propusa de Team Quality Service si numita “lumina alba” ofera imagini detaliate pentru analiza calitatii partilor si pentru proiectele de inginerie inversa. Inginerii de la TQS pot reproduce rapid si precis un model solid 3D computerizat si pot lua masuratori ale unui obiect pentru proiectanti si pentru ingineri. Opinia companiei este ca abilitatea sa de a capta forme complexe cu precizie o transforma in solutia ideala pentru controlul calitatii. Precizia scanerelor 3D ale companiei este de pana la 50 de microni. Piesele industriale sau produsele care nu se mai fabrica pot folosi aceasta scanare 3D pentru a capta informatiile necesare reproducerii lor.

Team Quality Services este o companie certificata ISO 9001 din anul 2001, cu sediul in Auburn, Indiana, si cu birouri regionale de-a lungul Statelor Unite, Canadei si Mexicului, deservind pietele de productie, medicala, energetica, uleiului si gazelor naturale si apararii. Pentru mai multe informatii, vizitati www.teamqualityservices.com.