Noua colectie online a ISO cu privire la aluminiu

Scris de Advisor pe May 4th, 2014 in Stiri

Ce au in comun industria auto, transporturile, constructiile si industria ambalajelor? Toate folosesc ca materie prima aluminiul. Acum toti jucatorii din aceste ramuri industriale pot accesa standardele ISO din domeniul aluminiului multumita unei noi colectii online pe acesta tematica, elaborata de ISO si pusa la dispozitie prin platforma online a organizatiei.

Usor si extrem de versatil, aluminiul nu se compara cu niciun alt material in ceea ce priveste multitudinea de aplicatii din diverse domenii: in cadrul menajelor, in transport, la nivel terestru, aerian sau maritim, in industrie si comert. Fie ca e vorba de subansamble auto sau echipamente casnice de gatit, nu trebuie sa mai cautati informatii suplimentare in afara acestei colectii de ultima ora pentru a putea fi la curent cu toate detaliile legate de acest material cu utilizare aproape universala.

Acum puteti beneficia de lista completa de standarde pentru materialele utilizate in productia primara de aluminiu – incluzand standarde pentru alumina, smoala, cocs, electrozi, paste tehnice si floruri – dintr-o singura sursa.

Accesati peste 100 de standarde dintr-o singura locatie online, folosind platforma electronica ISO si veti primi:

• Cunostinte tehnice facil de inteles, bazate pe informatii si materiale de incredere, pentru a va ajuta in luare deciziilor de afaceri.
• Ajutor cu privire la eventualele complicatii legate de datele de proprietate rezultate in urma standardelor incompatibile.
• Sfaturi concrete pentru abordarea problematicii de mediu si sanatate legate de aluminiu

Beneficiile aduse de colectiile online

Cu o colectie ISO online aveti intotdeauna garantia:

• Celui mai nou continut: cand apare o schimbare in cadrul unui standard din cadrul colectiei, materialele electronice sunt actualizate imediat
• Navigarii usoare: navigarea in cadrul standardelor nu a fost niciodata mai usoara, existand legaturi directe care va permit sa treceti imediat de la un standard la altul
• Accesului universal: puteti accesa colectia de pe orice computer sau tableta, atat timp cat beneficiati de o legatura la Internet

Colectia completa cu privire la aluminiu este disponibila pentru un abonament anual de 375 franci elvetieni. (dupa un comunicat de presa al ISO)