Nelson Manufacturing primeste certificarea ISO pentru calitate

Scris de Advisor pe October 27th, 2011 in Stiri

Ottawa, Ohio. 24 octombrie 2011. Nelson Manufacturing Company a anuntat ca a primit de curand certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. Organismul de certificare ales a fost BSI, care a decernat certificatul reprezentantilor companiei pe 6 octombrie 2011.

“Suntem de parere ca decizia noastra de a deveni certificati ISO 9001:2008 este una proactiva, care nu numai ca anticipeaza cererile clientilor nostri, ci ne si demonstreaza angajamentul de a pune la dispozitia celor interesati remorci si accesori pentru macarale de calitate, ca si alte produse de specialitate,” se precizeaza intr-un comunicat de pe site-ul companiei.

“Nelson Manufacturing Company se dedica servirii clientilor si indeplinirii nevoilor si asteptarilor lor referitoare la proiectarea si fabricarea unor produse inovatoare si de incredere,” se mentioneaza in acelasi comunicat.

Nelson Manufacturing Company are sediul central in Ottawa, Ohio, si este un important furnizor de echipamente de transport, proiectate si construite in mod personalizat, dintre care amintim parghii in forma de S demontabile hidraulic si mecanic, platforme de incarcare, remorci telescopice sau cu mai multe osii, diverse accesorii si dispozitive pentru macarale. Pentru informatii suplimentar despre Nelson Manufacturing Company, vizitati site-ul companiei la adresa www.nelsontrailers.com. sursa: www.khl.com