Changfeng primeste certificari OHSAS 18001 si ISO 9001

Scris de Advisor pe October 31st, 2011 in Stiri

Toronto, Ontario. 25 octombrie 2011. Changfeng Energy Inc., a anuntat ca Sanya Changfeng Offshore Natural Gas Distribution Co. Ltd., o filiala detinuta integral de companie, a fost rasplatita cu certificarile ISO 9001:2008 – standardul sistemului de management al calitatii si BS OHSAS 18001: 2007 – standardul pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale, domeniul certificarii acoperind furnizarea de gaze naturale si mentenanta conductelor.

Aceste doua standarde certificabile ISO se numara printre cele mai acreditate certificari din lume in ceea ce priveste managementul calitatii si managementul sanatatii si sigurantei la locul de munca.

“Ca deschizatori de drumuri in industria gazelor naturale, ne dedicam furnizarii de servicii de calitate clientilor nostri prin imbunatatirea sistemelor noastre de management si, implicit, prin cresterea caracterului nostru competitiv pe piata,” a declarat dl Huajun Lin, presedintele companiei.

“Aceste doua standarde aduc dovezi in plus partilor interesate despre angajamentul nostru fata de calitate si reflecta dedicarea noastra neintrerupta fata de managementul sanatatii si sigurantei. Implementarea acestor doua standarde internationale va promova un mediu de lucru sigur si sanatos si va imbunatati controlul asupra calitatii, imbunatatind astfel intreaga performanta a companiei Changfeng,” a adaugat el.

Changfeng Energy Inc. este un furnizor de servicii dedicate gazelor naturale, cu operatiuni care se desfasoara in intreaga Republica Populara Chineza. Compania ofera servicii clientilor din sectoarele industrial, comercial si rezidential, punand la dispozitia acestora gaze naturale pentru incalzire si combustibil pentru transport.

Changfeng Energy a dezvoltat o retea impresionanta de conducte de gaze naturale, dar si retele de furnizare de gaze in sectorul urban, statii, substatii si statii de regularizare a presiunii gazelor in Sanya City si Haitang Bay. Prin reteaua sa de conducte, compania distribuie in mod sigur si fiabil gaze naturale persoanelor fizice si juridice. Changfeng Energy are sediul in Toronto, Ontario. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul web al companiei la adresa www.changfengenergy.com.