diaDexus obtine certificarea ISO 13485

Scris de Advisor pe October 25th, 2011 in Stiri

Compania diaDexus obtine certificarea ISO 13485 pentru dispozitive medicale

South San Francisco, California. 6 octombrie 2011. diaDexus, Inc., o companie de diagnosticare care se ocupa de dezvoltarea si comercializarea produselor de diagnosticare in vitro protejate prin patent, produse care se adreseaza nevoilor neindeplinite din domeniul bolilor cardiovasculare, a anuntat astazi primirea certificatului de inregistrare a sistemului de management al calitatii in conformitate cu standardul international ISO 13485 : 2003. Aceasta realizare marcheaza incheierea cu succes a unei evaluari independente efectuate de Autoritatea Nationala de Standarde din Irlanda (NSAI).

Certificarea ISO 13485 indica faptul ca diaDexus a fost evaluata si considerata a fi in conformitate cu cerintele standardului ISO in ceea ce priveste proiectarea, fabricarea si distribuirea reactivilor pentru diagnosticare in vitro destinati determinarii si evaluarii biomarkerilor cardiovasculari. Certificarea garanteaza ca toate procesele utilizate de diaDexus sunt pe deplin controlate si documentate, in conformitate cu sistemul de management al calitatii implementat de companie.

“Certificarea ISO 13485 este o realizare semnificativa si importanta pentru diaDexus. Certificarea atesta ca sistemul nostru de management al calitatii indeplineste cele mai inalte standarde si consolideaza angajamentul companiei diaDexus fata de calitatea produselor si fata de serviciile oferite clientilor. Ea plaseaza compania pe o pozitie favorabila viitoarei extinderi pe piata internationala,” a spus dr. Brian E. Ward, presedintele consiliului de administratie al companiei.

Pentru mai multe informatii despre diaDexus, va rugam sa vizitati site-ul web al companiei la adresa www.diaDexus.com.