Navis Yacht Charter castiga certificarea ISO 9001

Scris de Advisor pe July 23rd, 2012 in Stiri

Prestigioasa certificare ISO 9001 i-a fost acordata companiei pentru angajamentul sau continuu fata de calitate si excelenta

Split, Croatia. 8 iulie 2012. Navis Yacht Charter (NYC) a primit prestigioasa certificare ISO 9001:2008, care atesta excelenta companiei in sistemele de management al calitatii. Distinctia transforma compania in singurul operator de iahturi din Croatia care detine o certificare internationala ISO.

Pentru a obtine certificarea ISO 9001, companiile trebuie sa urmeze cerinte stricte in privinta a opt principii de management al calitatii:
– Orientarea catre clienti;
– Capacitate de conducere;
– Implicarea conducerii superioare;
– Abordarea bazata pe procese;
– Abordarea bazata pe sisteme;
– Imbunatatirea continua;
– Luarea de decizii in cunostinta de cauza;
– Relatii reciproc avantajoase cu furnizorii.

Scopul certificarii ISO 9001 este de a arata ca o organizatie respecta aceste principii recunoscute international de management al calitatii, care demonstreaza un “adevarat angajament fata de calitatea produselor si serviciilor.”

“Filosofia noastra de baza si care ne impulsioneaza este ca, daca vom continua sa construim o afacere care se axeaza pe un comportament corect fata de clienti, succesul este rezultatul logic. Obtinerea certificarii ISO este o masura a punerii in aplicare a filosofiei noastre,” a declarat Ivan Speranda, directorul Navis Yacht Charter.

Compania a fost infiintata in 1998 de comandanti de nave si de ingineri maritimi care impartaseau pasiunea pentru iahturi si experienta in croaziere. Navis Yacht Charter s-a dezvoltat intre timp, ajungand sa acopere cele mai populare destinatii de iahting, ca Grecia, Croatia, Marea Britanie, SUA, Germania si Franta.

In prezent, NYC ofera curse cu iahtul prin intermediul celor 368 nave pe care le detine, satisfacand cele mai sofisticate gusturi si dorinta de aventura a clientilor sai. Printre cele mai indragite destinatii propuse de companie se numara Marele Premiu de Formula 1 din Monaco, Festivalul de Film de la Cannes, Cupa America din Valencia, Spania. Pentru mai multe informatii, vizitati www.navis-yacht-charter.com.