Naturex primeste certificarea OHSAS 18001

Scris de Advisor pe May 31st, 2012 in Stiri

Avignon, Franta. 23 mai 2012. Fabrica Naturex din Avignon si-a finalizat cu succes auditul de certificare a standardului OHSAS 18001 (seria de evaluare pentru sanatatea si securitatea in munca), standard care evalueaza si certifica managementul sanatatii si sigurantei la locul de munca.

Naturex recunoaste implicarea zilnica a oamenilor in prevenirea riscurilor din companie. Aceasta noua certificare vine in completarea altora castigate de fabrica din Avignon in trecut, ca ISO 9001, ISO 14001 si BRC.

“Suntem mandri ca am castigat aceasta certificare OHSAS. Este un pas nou in abordarea noastra globala a imbunatatirii continue. Ea rasplateste implicarea echipelor noastre si investitiile care s-au facut pentru a ne optimiza sistemele de analiza a riscurilor,” a spus Frédéric Seguin, director industrial.

Naturex fabrica ingrediente speciale pentru sectorul alimentar si cel al bauturilor, pentru domeniul nutritiei si al sanatatii, pentru ingrijirea personala. Avand sediul central in Franta, Naturex are 1200 angajati si 16 unitati de productie situate in Europa (Franta, Italia, Spania, Elvetia, Anglia si Polonia), in Statele Unite (New Jersey si California), in Brazilia, Australia, Maroc si India. In plus, grupul are si mai multe puncte de vanzare in intreaga lume.

In luna martie, Naturex a achizionat Valentine, o companie indiana care produce pulberi din fructe si legume si culori naturale destinate industriei alimentare si a bauturilor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.naturex.com.