Membrii FRN primesc acreditarea ISO 9001

Scris de Advisor pe August 22nd, 2011 in Stiri

19 august 2011. Furniture Re-Use Network (FRN) a dat publicitatii faptul ca noua dintre membrii sau au obtinut acreditarea ISO pentru managementul calitatii dupa ce au fost sprijiniti de ceilalti membri FRN.

Ultimele companii care au atins standardul ISO 9001:2008 sunt ILM Highland din Alness – o organizatie implicata social care ajuta oamenii sa ajunga pe piata muncii – si New Start Highland din Inverness, care se straduie sa faca schimbari sociale si de mediu in comunitate. FRN – care sprijina organizatiile caritabile din Regatul Unit – a declarat ca va continua sa munceasca cu ceilalti 50 de membri pentru a-i pregati sa ajunga si ei la acelasi punct de referinta, pentru a da posibilitatea organizatiilor din societatea civila de a concura pe picior de egalitate cu acelea din sectorul comercial si privat.

Organizatiile recent certificate ISO 9001 si-au luat angajamentul de a crea un mediu de lucru eficient, de a creste si de a mentine satisfactia clientilor, ceea ce va duce la cresterea profitului, si de a imbunatati moralul angajatilor si angajarea pe termen lung.

Reprezentantul FRN, Fred Dobb, a declarat: “ILM Highland si New Start Highland s-au supus unei evaluari de trei zile efectuate de auditorul inregistrat IRCA, un organism independent de certificare de terta parte acreditat de UKAS”.

Andy Dytch din partea ILM Highland a declarat si el: “Aceasta inseamna ca partnerii nostri, fie ei din sectorul privat, public sau tertiar, vor avea garantia ca au de-a face cu o companie de calitate. Prea des s-a intamplat in trecut ca alte organisme sau companii sa se uite de sus la organizatiile sociale si de caritate, gandind ca nu sunt decat o gramada de binefacatori care habar n-au despre ceea ce fac. Cred ca atingerea standardului ISO 9001 va ajuta la schimbarea acelei perceptii”. Puteti consulta mai multe detalii vizitand: http://www.frn.org.uk.