FTG isi incheie auditul de certificare AS9100C

Scris de Advisor pe August 24th, 2011 in Stiri

11 august 2011. Firan Technology Group Corporation a anuntat astazi ca FTG Aerospace a incheiat cu succes un audit complet de recertificare a standardului ISO9001:2008/AS9100C, care a inclus examinarea atenta a tuturor elementelor existente, ca si a unor elemente suplimentare specifice editiei C a standardului, ca analiza fiselor clientilor participanti si evaluarea riscului. Ca rezultat al acestui audit, FTG Aerospace a fost recomandat in vederea inregistrarii noului standard.

A fost remarcat faptul ca FTG Aerospace are un sistem de management al calitatii foarte bine intretinut. Alte aspecte scoase in relief au inclus elogii aduse analizelor manageriale ale tuturor operatiunilor si, in special, a celor legate de satisfactia clientilor.

“FTG Aerospace a fost prima noastra unitate care sa treaca la noua editie C a standardului AS9100. Ne-am luat angajamentul de a investi in sistemele noastre de management al calitatii pentru a garanta ca furnizam clientilor nostri produsele cele mai calitative posibil”, a declarat Brad Bourne, presedintele FTG Corporation. El a adaugat: “Ne-am extins echipa de la FTG Aerospace, iar comentariile pozitive din audit demonstreaza forta echipei noastre si angajamentul nostru fata de satisfactia clientilor”.

FTG este un furnizor de produse si de sisteme electronice destinate sectoarelor aerospatial si al apararii, deservind clienti din intreaga lume prin unitatile sale din Toronto, Ontario, Chatsworth, California si Tianjin, China. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.ftgcorp.com.