Lockheed Martin obtine certificarea ISO 20000

Scris de Advisor pe July 7th, 2011 in Stiri

Lockheed Martin atinge un deziderat semnificativ in domeniul serviciilor IT, obtinand certificare ISO 20000

ISO 20000 completeaza initiativele de certificare a securitatii cibernetice si a serviciilor corporatiei

Gaithersburg, Maryland. 6 iulie 2011. Lockheed Martin a anuntat astazi obtinerea cu succes a certificarii ISO 20000 pentru zona de afaceri Sisteme Informatice & Solutii Globale (IS&GS). Certificarea serviciilor IT conform cu standardul ISO 20000 vine in completarea certificarii ISO 27001 pentru securitatea informatiei care a fost anuntata in noiembrie 2009, cand Lockheed Martin a devenit primul integrator important de sisteme care sa fi primit prestigioasa certificare amintita.

Castigarea celor doua certificari ale standardelor recunoscute international ISO 20000 si ISO 27001, referitoare la serviciile IT si la securitatea informatiei, aduce Lockheed Martin printre cele cinci companii si organizatii guvernamentale din Statele Unite care sa fi dobandit ambele certificari.

“Aceste certificari ale serviciilor IT si ale securitatii informatiei sunt cheia indeplinirii scopurilor fixate de Lockheed Martin de a atinge excelenta in performanta,” a spus Rick Johnson, vicepresedinte si directorul departamentului IT Sisteme Informatice & Solutii Globale din cadrul Lockheed Martin.

“Realizarea noastra este un beneficiu semnificativ pe care il punem la dispozitia celor peste 2300 de clienti si 17000 de furnizori care se bazeaza pe sistemele solide si pe serviciile de incredere pentru a-si indeplini principalele scopuri.”

Domeniul recentei certificari ISO 20000 acopera programele IS&GS legate de solutiile si serviciile IT si centrele de excelenta de servicii de inginerie ale corporatiei.

Securitatea cibernetica este o componenta esentiala a serviciilor si solutiilor IT oferite de Lockheed Martin. Atat iniativele privind securitatea, cat si cele privind serviciile, sunt extrem de importante in mentinerea securitatii nationale si guvernamentale, ajutand la imbunatatirea continua a sistemelor de management ale companiei.

Avand sediul central in Bethesda, Maryland, Lockheed Martin este o companie de securitate globala care are 126000 de angajati in intreaga lume, ocupandu-se, in principal, de cercetarea, proiectarea, dezvoltarea, producerea, integrarea si intretinerea unor sisteme, produse si servicii cu tehnologie avansata. Vizitati http://www.lockheedmartin.com pentru mai multe informatii despre companie. sursa: www.prnewswire.com

Tags: