Hostworks detine trei certificari: ISO 9001, 14001 si OHSAS

Scris de Advisor pe July 8th, 2011 in Stiri

Sistemele de management ale companiei Hostworks primesc acreditari ale standardelor australiene si internationale

5 iulie 2011. Best Practice Certification Pty Ltd a acreditat compania Hostworks Pty Limited, clientul sau cu numarul BA0311, ca avand sisteme de management care sunt in conformitate cu:
* Cerintele standardului pentru sistemul de management al mediului ISO 14001;
* Cerintele standardului pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii la locul de munca AS4801:2001 / ohsas
* Cerintele standardului pentru sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008.

Acreditarile vin ca rezultate ale auditului extern privind cerintele standardului pentru sistemul pentru managementul calitatii ISO 9001:2008 si cerintele standardului pentru sistemul de management al mediului ISO 14001.

Hostworks si-a luat un angajament fata de implementarea si mentinerea unor sisteme de management al mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si calitatii, sisteme care sunt eficiente si functioneaza in mod real pentru personal, clienti, parteneri si partile interesate.

Paul Mullen, directorul general Hostworks, a declarat: “Primirea acreditarilor in aceste zone demonstreaza angajamentul Hostworks fata de evaluarea continua a sistemelor sale de management in privinta eficacitatii lor, oferind asigurari in acest sens tuturor partilor interesate.”

Inca de la debuturile sale in 1999, Hostworks a demonstrat capacitati de conducere a pietei, dovedind o gestionare de succes a celor mai multe medii digitale si online extrem de importante pentru companiile de varf din Australia. Oferind servicii si solutii inovatoare unor clienti printre care se numara noua dintre cele unsprezece posturi radio si TV si corporatii media din Australia, Hostworks furnizeaza, de asemenea, servicii online pentru patru site-uri web australiene dintre cele mai bine cotate.

Clientii Hostworks includ ABC, AHL, AUSTAR, Australia Post, Grays Online, Network TEN, ninemsn, realestate.com.au, SBS, SEEK, Ticketek si Vodafone.

Hostworks este o filiala detinuta in totalitate de Broadcast Australia Pty Limited. Vizitati site-ul companiei, www.hostworks.com.au, pentru a afla mai multe informatii. sursa: www.prwire.com.au