KWE a primit certificarea standardului de management al calitatii

Scris de Advisor pe August 8th, 2011 in Stiri

Kintetsu ridica standardele irlandeze din sectorul de marfuri si logistica

5 august 2011. In cadrul unei ceremonii de certificare tinute recent de NSAI (Autoritatea Nationala de Standarde din Irlanda), Kintetsu World Express Ltd a primit certificarea standardului de management recunoscut international ISO 9001 din partelea lui John Perry, director tehnic, ministrul de stat responsabil cu intreprinderile mici.

Dl John Valley din partea Kintetsu World Express a fost invitat pe scena sa ridice certificarea companiei, fiind elogiat de NSAI si de ministrul Perry pentru succesul in urmarirea unei strategii de imbunatatire continua pentru afacerea Kintetsu si pentru beneficiarii serviciilor sale.

Infiintata in Irlanda in 1998, ca o sucursala a KWE Group, PLC, compania s-a dezvoltat in prezent pana la a fi un concurent important in furnizarea serviciilor mondiale legate de marfuri si logistica, specializandu-se in industriile electronica, farmaceutica si a dispozitivelor medicale. Cu cele doua facilitati din Dublin si Cork, compania se claseaza in topul primelor cinci companii IATA, avand o cifra de afaceri anuala de peste 15 milioane de euro.

Comentand pe marginea evenimentului care a avut loc la sediul central NSAI din Dublin, ministrul Perry a spus: “Problema care se pune pentru industria irlandeza nu este ce castigam de pe urma standardelor si a certificarilor, ci oportunitatile de afaceri pe care le pierdem fara ele.

Standardele recunoscute mondial, ca cele ISO, ne ofera o credibilitate instantanee, ele ne diferentiaza produsele, serviciile si afacerile. Ele imbunatatesc eficienta, ajutand la economisirea de bani, de forta de munca, de timp, de facilitati si de resurse naturale, spargand bariele comerciale si deschizand poarta unor noi piete.”

Un studiu efectuat recent la Harvard asupra a o mie de companii din California a aratat ca cei care adopta standardele ISO 9000 au o sansa mai mare de supravietuire, suferind de mai putine falimente decat cei care nu le adopta.

Organizatiile care urmaresc atingerea standardelor inregistreaza rate mai mari ale vanzarilor, angajarilor, salariilor si castigurilor medii anuale. Vanzarile au fost cu 10% mai mari si s-a observat si o crestere a angajarilor la locurile de munca certificate ISO. In primii trei ani de la certificare, cu 6% mai multi angajati au ales ISO. Se prevede astfel o crestere cu pana la 32.5% in primii noua ani de la certificare.

Anul trecut, NSAI a certificat peste 120 de companii irlandeze referitor la diverse sisteme de management ISO. Dl Maurice Buckley, presedintele consiliului de administratie al NSAI, a facut un apel: “Le cer insistent si altor companii de marfuri sa priveasca standardele si certificarile ca pe un mijloc de a avea cea mai buna sansa la succesul comercial al propriei organizatii.”

Vizitati www.kwe.com pentru mai multe informatii despre compania Kintetsu World Express.