Certificare ISO pentru fabricarea de produse de medicina nucleara

Scris de Advisor pe August 7th, 2011 in Stiri

International Isotopes Inc. anunta certificarea cu succes a standardelor internationale pentru fabricarea produselor si dispozitivelor sale de medicina nucleara

Compania a primit atat certificarea ISO 9001, cat si certificarea ISO 13485 pentru fabricarea unor anumite produse de medicina nucleara si proiectarea si fabricarea de surse de teleterapie si calibrare

Idaho Falls, Idaho. 1 august 2011. International Isotopes Inc. (INIS) anunta primirea certificarilor standardelor ISO 9001 si ISO 13485 pentru fabricarea si proiectarea a 60 de produse de medicina nucleara si cobalt.

“ISO” este Organizatia Internationala pentru Standardizare, un organism dezvoltator de standarde cu autoritate internationala. ISO publica oficial standarde ale calitatii privind fabricarea unei game largi de produse.

Certificarea ISO are ca cerinta o inspectare riguroasa si o validare din partea unui organism de certificare de terta parte pentru a garanta ca organizatia poseda un program de garantare a calitatii care indeplineste toate elementele ISO si demonstreaza angajamentul fata de imbunatatirea continua.

Presedintele INIS, Steve T. Laflin, a declarat: “Certificatile ISO sunt importante pentru planurile companie de a-si extinde continuu vanzarile unor produse pe pietele internationale. Certificarile ISO ne imbunatatesc, de asemenea, capacitatile si valoarea ca fabricant de produse de medicina nucleara, furnizor al RadQual LLC.

Cu toate ca aceste certificari in sine reprezinta o realizare importanta pentru companie, acesta este, intr-adevar, numai inceputul a ceea ce trebuie sa fie un proces neintrerupt de imbunatatire continua. Pe langa faptul ca ne permit extinderea vanzarilor pe plan international, procesele ISO vor reprezenta un avantaj direct pentru clientii nostri din punct de vedere al calitatii produselor si al serviciilor pe care le furnizam.”

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul web al companiei: www.internationalisotopes.com.