Certificare OHSAS 18001 obtinuta de companii din dom. otelului

Scris de Advisor pe August 9th, 2011 in Stiri

Feralpi Siderurgica si Acciaierie di Sicilia obtin certificarea OHSAS 18001

3 august 2011. Companiile italiene din sectorul otelului Acciaierie di Sicilia, parte a fabricantului italian de otel Alfa Acciai Group cu sediul in Brescia, si Feralpi Siderurgica, cu sediul in Lonato, Brescia, au obtinut certificare OHSAS 18001, un standard international destinat sistemelor de management al sanatatii si sigurantei la locul de munca.

Obtinerea acestei certificari ohsas a impus un efort major din partea companiei Acciaierie di Sicilia, care a investit recent 20 de milioane de euro in imbunatatirea facilitatilor si a sigurantei la locul de munca si care va mai cheltui inca 10 milioane de euro anul acesta cu scopul de a-si imbunatati eficienta si dezvoltarea durabila cu efecte minime asupra mediului.

La randul sau, Feralpi Siderurgica si-a integrat noul sistem de management al sanatatii si sigurantei in sistemul recunoscut de standardul ambiental ISO 14001.

Certificarea OHSAS 18001 este insotita de un proces de formare si de implicare a personalului companiei. Giuseppe Pasini, presedintele Feralpi Group, a precizat ca scopul este de a consolida o cultura a sigurantei muncii prin crearea unui simt de raspundere la toate nivelurile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.feralpi.it.