Atelier de lucru ISO privind evaluarea conformitatii

Scris de Advisor pe February 16th, 2010 in Evenimente

Atelier de lucru ISO privind evaluarea conformitatii

Lantul de aprovizionare este o componenta cheie a economiei, deoarece literalmente leaga toti actorii economici si componentele activitatii acestora, de la materii prime la produsul finit, de la ferma la furculita, de la productie la consumator.

Acest lucru este si mai adevarat in lanturile globale de distributie.

In cadrul dezbaterilor recente din cadrul atelierului de lucru ISO privind evaluarea conformitatii (ISO / CASCO) care a avut loc la Geneva, in Elvetia in noiembrie 2009, s-a pus accentul pe activitatea industriala si au fost discutii interesante cu privire la avantajele utilizarii standardelor internationale in urmatoarele sectoare:

• Alimentatie
• Industrie si de consum
• Asociatii industriale
• Dezvoltatorii de standarde si autoritatile de reglementare.

Au fost furnizate exemple de gestionare a lantului de aprovizionare in cazul produselor farmaceutice, produselor alimentare, industriei auto, cailor ferate, sectoarelor de telecomunicatii.

Concluziile acestui workshop vor constitui materiale utile pentru activitatea ulterioara ISO/CASCO legata de imbunatatirea proceselor din cadrul lantului de aprovizionare la nivel mondial.

Atelierul de lucru a precedat cea de a 25-a reuniune plenara ISO / CASCO, care a avut loc pe 12-13 2009 la Geneva. (sursa: Organizatia Internationala pentru Standardizare)

atelierului de lucru ISO privind evaluarea conformitatii (ISO / CASCO) care a avut loc la Geneva, in Elvetia, pe 11 noiembrie 2009.