Hotel din Abu Dhabi obtine certificare HACCP

Scris de Advisor pe November 15th, 2011 in Stiri

Hotelul City Seasons din Abu Dhabi obtine certificarea HACCP pentru securitatea alimentara

14 noiembrie 2011. Hotelul City Seasons din Al Ain a fost certificat HACCP pentru operatiunile sale de receptie, depozitare si prelucrare a materiei prime. Aceasta este cea de-a doua certificare de acest fel primita de grupul City Seasons, dupa cea primita de hotelul City Seasons din Dubai la inceputul acestui an.

“Este un moment de mandrie pentru noi toti,” a declarat Raad Tayeh, directorul hotelului. “Nu numai datorita faptului ca am primit aceasta certificare, ci si datorita programelor de formate urmate si premiilor primite de echipa noastra culinara. Certificarea ofera asigurari oaspetilor nostri si ne demonstreaza angajamentul fata de inaltele standarde pe care ei se asteapta sa le indeplinim.”

Hotelul a trecut printr-un proces semnificativ de renovare a bucatariei pentru a fi respectata configuratia recomandata de HACCP, iar managerii au achizitionat echipament suplimentar, in special aparatura frigorifica.

Ei au studiat intr-o maniera aprofundata meniurile si procesele implicate, ceea ce a avut ca rezultat un document privind masurile esentiale de control al pericolelor legate de siguranta alimentelor.

In plus, echipa hotelului City Seasons din Al Ain a urmat programe de formare intensiva care au avut ca tema igiena alimentara la nivel de baza si intermediar, conducatorul grupului HACCP al hotelului castigand premii auxiliare – nivelul patru de management al sigurantei alimentare in catering si nivelul trei HACCP in acelasi sector. Pentru mai multe informarii, vizitati site-ul grupului hotelier la adresa www.cityseasonsgroup.com.

Tags: