Ghidurile ISO / IEC

Scris de Advisor pe May 25th, 2010 in Articole

Ghidurile ISO/IEC: ce sunt si ce va ajuta sa obtineti

ISO si IEC ofera un evantai larg de sfaturi pentru creatorii de standarde ISO, sub forma de ghiduri ISO. Majoritatea acestora vor ajuta la abordarea unor teme de specialitate, cum ar fi cerintele consumatorilor, in procesul de elaborare a standardelor.

Multe sunt, de asemenea, de folos, chiar pentru persoane care nu sunt implicate in activitatea de realizare a standardelor, sub forma unor informatii utile, general aplicabile domeniilor proprii de interes.

Aveti oportunitatea de a selecta dintre publicatiile ghidurilor pe cele care raspund intrebarilor d-voastra, stiind astfel unde veti gasi elemente fundamentale valoroase.

Ghidurile ISO/IEC prezentate de Organizatia Internationala de Standardizare sunt de interes general, neincluzand ghiduri specializate pe anumite domenii. Informatii despre intreaga colectie pot fi obtinute de pe siturile web ale acestor doua organizatii: (WWW.ISO.ORG/WWW.IEC.CH).

Avand in vedere ca acesta colectie de ghiduri este intr-o evolutie continua, in prezentul material sunt publicate si doua ghiduri care vor fi publicate in urmatoarele luni.

Ghidurile complete pot fi obtinute din urmatoarele surse: www.iso.org/isostore, webstore.iec.ch sau de la membrii ISO la nivel national: www.iso.org/isomembers. sursa: Organizatia Internationala de Standardizare, iso.org