Furnizor de servicii asociate mediilor digitale, recertificat ISO 9001

Scris de Advisor pe May 21st, 2012 in Stiri

Aysling Digital Media Solutions obtine recertificarea ISO 9001:2008 pentru calitate

Ann Arbor, Michigan. 16 mai 2012. Aysling Digital Media Solutions si-a incheiat de curand procesul de audit extern ISO 9001:2008 efectuat de Verisys Registrars; in urma finalizarii auditului, care a avut loc pe 2 mai, Aysling a primit recertificarea ISO 9001, valabila pana la urmatorul audit impus de practicile curente.

Aysling a obtinut pentru prima data certificarea ISO 9001 in anul 2010. Aceasta recertificare exemplifica angajamentul asumat de Aysling in privinta politicilor, procedurilor si standardelor de asigurare a calitatii stabilite de programul ISO 9001.

“Trecerea auditului extern si obtinerea recertificarii demonstreaza angajamentul pe care Aysling continua sa si-l asume fata de clienti,”

a declarat Patrick Becker, presedintele Aysling Digital Media Solutions.

“Clientii nostri ne recunosc si ne apreciaza eforturile sarguincioase pe care le depunem in a ne identifica, rezolva si imbunatati procesele de afaceri asociate industriei editoriale,” a mai spus Becker.

ISO 9001:2008 reprezinta o schema pentru sistemele de management al calitatii (SMC). Aysling si-a construit sistemul de management al calitatii bazandu-se pe acest standard international, care propune o viziune a organizatiei ca un sistem de procese legate intre ele.

Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) este o organizatie care dezvolta standarde de uz mondial pentru a ajuta companiile sa aiba acces la pietele mondiale. Standardul ISO 9001: 2008 expune criteriile crearii, implementarii si mentinerii unui bun SMC.

Aysling Digital Media Solutions detine o pozitie unica pe piata, in calitate de partener autorizat WoodWing si de partener Adobe. Aysling le ofera editorilor, corporatiilor si agentiilor care au nevoie de un canal de distributie pentru mediile digitale atat solutii software pentru editarea digitala, cat si servicii asociate mediilor digitale, pentru livrarea de continut de exceptie online sau prin mijloace ca iPad-uri, tablete si comunicatii mobile. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.aysling.com.