Firma care organizeaza cursuri se certifica ISO 13485

Scris de Advisor pe February 19th, 2013 in Stiri

Polk Vocational Services obtine certificatul ISO 13485 pentru echipamente medicale

Dupa completarea cu succes a primelor doua etape de audit, Polk Vocational Services (PVS) a obtinut propria certificare ISO 13485, un standard de calitate recunoscut la nivel global cu privire la producerea de echipamente medicale.

Prin obtinerea acestei certificari se recunoste faptul ca PVS detine un sistem de management al calitatii care indeplineste cerintele reglementatoare si statutare cu privire la fabricarea de produse specifice.

Directorul de control al calitatii din cadrul companiei PVS, dl Floyd Sauve, a declarat:

“ Suntem extrem de multumiti si mandri de obtinerea acestei certificari; cu toate acestea misiunea cu privire la calitate nu are sfarsit si prin urmare trebuie sa ne concentram in mod continuu cu privire la imbunatatirea de ansamblu a sistemului de management al calitatii.”

Presedintele PVS, dl Neal Bebber, a declarat:

“Acesta certificare si sistemele necesare a fi fundamentate pentru a obtine aceasta certificare asigura clientii nostri curenti ca produsele vor fi realizate avand deviza calitatii si fiabilitatii drept element fundamental. In plus, acest demers permite extinderea catre alte domenii de produse si nise de piata pentru PVS din moment ce simpla mentionare a obtinerii certificarii ofera instantaneu un grad crescut de credibilitate, aspect extrem de important pentru o companie mica aflata in competitie cu multi jucatori mari.”

PVS este o companie non-profit care ofera cursuri vocationale si practice pentru acei care intampina dificultati la angajare. Finantarea federala si de stat a fost substantial micsorata fiind compensata de cresterea din domeniul operatiilor de ambalare si asamblare de echipamente medicale.

“Acesta crestere ne premite sa continuam propria misiune de a oferi clientilor servicii de calitate in ciuda reducerilor bugetare” a declarat dl Bebber. (dupa un comunicat tryondailybulletin.com)