Firma din domeniul infrastructurii si serviciilor, certificata OHSAS 18001

Scris de Advisor pe September 23rd, 2012 in Stiri

Gemmo obtine certificarea OHSAS 18001 pentru sanatatea si securitatea in munca

Milano, Italia. 4 septembrie 2012. Gemmo a obtinut certificarea OHSAS 18001:2007 pentru managementul sanatatii si securitatii muncitorilor sai.

Potrivit unui comunicat de presa, este vorba despre “cel mai recent obiectiv pe care compania si l-a propus in privinta certificarilor”. Gemmo este sprijinita de mai multi ani de organismul de certificare DNV Business Assurance in drumul sau catre imbunatatirea continua.

Pe 31 decembrie 2011, Gemmo inregistra o cifra de afaceri de circa 260 milioane €, asigurand locuri de munca pentru 1600 persoane in intreaga lume si dispunand de comenzi in avans de 1660 milioane €. Sediul central Gemmo se afla in orasul Arcugnano (provincia Vicenza), iar filialele sale sunt localizate in Roma, Milano, Messina, Napoli si – in strainatate – in Argentina, Egipt, Libia, Romania, Turcia si Armenia.

“Hotararea de a intreprinde un proces de certificare OHSAS 18001 cu o terta parte independenta reprezinta un important instrument de protectie a angajatilor si a muncii lor, deoarece ne ofera garantia ca putem conta pe un sistem de management al sanatatii si securitatii realmente eficace. Suntem mandri de certificarea obtinuta, care confirma angajamentul nostru de a ne proteja muncitorii in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale”, a declarat Susanna Gemmo, director pe probleme generale in cadrul Gemmo.

Massimo Berlin, directorul general DNV Business Assurance in Italia, a adaugat:

“Suntem alaturi de Grupul Gemmo de multi ani, sprijinindu-i parcursul de imbunatatire continua pe care il strabate de mult timp, dupa cum o demonstreaza numeroasele certificari obtinute pana acum. Certificarea OHSAS este numai ultima dovada concreta a seriozitatii angajamentului asumat de companie in materie de prevenire si de protectie a celei mai importante resurse, capitalul uman”.

Grupul, care apartine familiei Gemmo din 1919, isi desfasoara activitatea in domeniul infrastructurii si serviciilor, planificand, proiectand, construind si intretinand diferite sisteme de monitorizare si de evaluare, sisteme feroviare si sisteme de iluminat public, oferind servicii de management al facilitatilor companiilor private si publice din intreaga lume. Gemmo Holding este compania-mama a companiilor operationale Gemmo S.p.A., Gemmo International si Gemmo Participations. Mai multe amanunte pe: www.gemmo.com.