Firma de leasing obtine certificare ISO 9001

Scris de Advisor pe September 25th, 2012 in Stiri

C&I Leasing obtine certificatul ISO 9001:2008 pentru calitate

18 septembrie 2012. Compania C&I Leasing a primit recent certificarea standardului industrial nigerian NIS ISO 9001: 2008 de la Organizatia de Standardizare din Nigeria (SON).

Queeneth Wodu, sefa departamentului de vanzari si marketing de la C&I Leasing, a declarat ca SON a evaluat compania si a constatat ca aceasta respecta toate cerintele standardului NIS ISO 9001: 2008, acordandu-i ca rasplata prestigioasa certificare a calitatii.

Wodu a spus ca C&I si-a structurat solutia de gestionare a propriei flote astfel incat aceasta sa indeplineasca diferitele nevoi ale clientilor. Ea a dezvaluit ca s-a pus foarte mult accentul pe a oferi un serviciu clienti de calitate, ceea ce, in opinia sa, a contribuit pana acum la succesul inregistrat de companie si la obtinerea certificarii ISO 9001.

“Clientii sunt resursa esentiala pe care o intreprindere conteaza pentru a castiga o cota de piata si, in acelasi timp, ei sunt elementul in slujba caruia sta intreprinderea. Din cand in cand organizam o saptamana dedicata clientilor, ceea ce ne permite sa ne construim o relatie cu acestia si sa le aratam cat sunt de importanti pentru succesul nostru in afaceri”, a adaugat ea.

Discutand despre provocari, Wodu a spus ca recesiunea economica din mediul de afaceri nigerian a afectat si compania incepand cu luna ianuarie a acestui an. “In ciuda acestor probleme, C&I este deja in crestere si facem tot posibilul pentru a ne asigura ca vom continua sa ne pastram productivitatea”, a concluzionat Wodu.

C&I Leasing Plc, o societate de finantare autorizata de Banca Centrala a Nigeriei, a fost infiintata in 1990 pentru a oferi servicii de leasing operational si financiar. In ultimii ani, activitatea companiei a fost extinsa pentru a include servicii logistice si de externalizare dedicate celor mai mari companii din Nigeria. Pentru mai multe informatii, vizitati www.c-ileasing.com.