ASPEX castiga certificarea ISO 9001:2008

Scris de Advisor pe September 20th, 2012 in Stiri

3 septembrie 2012. ASPEX Corporation, o companie FEI, a primit de curand certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii de la SRI Quality System Registrar. ASPEX are sediul in Delmont, Pennsylvania, si proiecteaza, fabrica si comercializeaza microscoape electronice cu scanare (SEM), oferind, de asemenea, suport analitic pentru aplicatiile universitare, industriale si de productie.

“Acordarea acestei certificari atesta faptul ca ASPEX Corp. a demonstrat o implementare eficace a unui sistem de management al calitatii,” a declarat A. Joseph Falcsik, vicepresedintele organismului de certificare SRI. “Certificarea ISO 9000 le ofera dovezi clientilor, furnizorilor, angajatilor si comunitatii in privinta angajamentului companiei de a fabrica produse de calitate si de a le oferi satisfactie clientilor,”

a adaugat Falcsik.

ISO 9001 este o certificare bazata pe procese, care recunoaste abilitatea unei organizatii de a stabili o relatie intre obiectivele sale de afaceri si eficacitatea sa operationala.

Companiile care obtin certificarea sistemului lor de management conform standardului ISO 9001:2008 au demonstrat:
• Implementarea efectiva a managementului documentatiei si inregistrarilor;
• Angajamentul conducerii superioare fata de clienti;
• Stabilirea unei politici clare, planificarea si punerea sa in aplicare;
• Gestionarea eficienta a resurselor, controlul, masurarea si analizarea proceselor;
• Imbunatatirea continua a sistemului;
• Conformitatea cu cerintele de reglementare aplicabile.

“Suntem mandri ca am primit aceasta certificare speciala ISO,” a spus Ernie Emmerling, director de calitate la. “ASPEX a muncit din greu pentru a-si castiga o reputatie in privinta satisfactiei clientilor pe piata SEM, iar acest certificat ISO ii asigura si mai mult pe clientii nostri ca produsele si serviciile noastre nu numai ca sunt sigure si eficiente, ci sunt sprijinite si de o companie care pune calitatea pe primul loc la toate nivelurile organizatiei.”

Certificarea ISO urmeaza la mai putin de o luna de la data cand compania si-a lansat EXpressX, cel mai rapid sistem automatizat de microscopie disponibil pe piata. EXpressX combina un microscop electronic cu scanare puternic, tehnologia spectrometrica OmegaMax brevetata de ASPEX si software-ul Perception 2. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.aspexcorp.com.