Felix Security Systems obtine certificare ISO 9001

Scris de Advisor pe July 26th, 2011 in Stiri

Felix Security Systems din Mangalore primeste certificarea ISO 9001:2008 pt managementul calitatii

Mangalore, India. 24 iulie 2011. Felix Security Systems, companie care si-a deschis un showroom in Mangalore in septembrie anul trecut, a castigat recent certificarea ISO 9001:2008.

Obtinerea certificarii intr-o perioada de zece luni de la infiintarea showroom-ului din Mangalore reprezinta o realizare importanta pentru compania care se ocupa de sisteme de supraveghere si de securitate. Prin dobandirea acestei certificari, compania si-a demonstrat angajamentul fata de adoptarea reglementarilor predominante la nivel international si a standardelor calitatii in ceea ce priveste produsele sale. Certificarea ISO semnifica o incoronare a eforturilor echipei Felix Security Systems in scurta perioada de existenta a showroom-ului din Mangalore. Compania a obtinut certificarea in urma a trei serii de auditare stricta si de evaluare a documentelor in conformitate cu cerintele standardelor ISO.

Yeshwant Nayak, director de marketing insarcinat cu dezvoltarea afacerii la Felix Security Systems, a precizat: “Certificarea ISO va fi in avantajul clientilor, deoarece astfel ei vor fi siguri ca au acces la tehnologie, management si servicii la standarde internationale. ISO 9001 : 2008 ajuta clientii sa aiba parte de bunuri si de servicii de calitate din partea companiilor certificate”.

Beneficiile care decurg din certificarea ISO includ satisfactia clientilor, costuri operationale reduse, conformitate cu legile si un management imbunatatit al riscului. Orice organizatie care este capabila sa demonstreze ca sistemul sau de management al calitatii a functionat pe deplin pe o perioada de minim trei luni de zile si care face subientul unui ciclu complet de audit intern poate obtine acest certificat.

Showroom-ul Felix Security System, infiintat in urma cu zece luni in Mangalore – de tanarul antreprenor Joachim Menezes, care s-a realizat prin propriile mijloace – se ocupa cu produse ca echipamente de supraveghere cu circuit inchis, sisteme de control al accesului, sisteme intercom audio-video, solutii de securitate pentru hoteluri si solutii audio-vizuale. Intr-o perioada de timp foarte scurta, compania a fost in stare sa isi faca simtita prezenta pe piata gratie produselor sale de calitate si abordarii profesioniste. Opinia companiei este ca certificatul ISO 9001:2008 o va ajuta cu siguranta la pastrarea pozitiei dobandite pe piata.

Puteti gasi mai multe informatii despre produsele companiei la adresa web www.felixcctv.com.